Több száz kamion robogott végig Szegeden + FOTÓK

2017. július 14., péntek · 2 hozzászólás

kamionfelvonulas007kf

Kamionos felvonulással kezdődött a XXVII. Nemzetközi Kamionos Country találkozó. Több száz monstrum robogott végig Szeged belvárosa, valamint az eseménynek helyt adó Sziksósfürdő között. A hétvégére már az előzetes érdeklődés is rendkívül magas volt. Tovább »

Gyakorlat miatt lezárják a Huszár Mátyás rakpartot

2017. június 21., szerda · 8 hozzászólás

mobil_partfal03_gs

A 2015-ben elkészült Szeged belvárosi partfal rekonstrukció részét képezi a 1,5 km hosszú mobil árvízvédelmi fal is, melynek üzemeltetője az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A mobil fal összeszerelésére két évente gyakorlatot kell tartani, amennyiben a Tiszán levonuló esetleges árhullámok időközben nem teszik szükségessé. Tovább »

Jeges árhullám miatt lezárják a szegedi rakpartot – vigyék el az autójukat!

2017. február 10., péntek · Egy hozzászólás

rakpart01kf

Azonnali hatállyal lezárja a Huszár Mátyás rakpartot a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a Tiszán levonuló jég miatt. Az ott parkoló autók tulajdonosait arra kérik, hogy minél hamarabb vigyék el onnan járműveiket. Tovább »

Kedd reggeltől zárva a szegedi rakpart

2016. augusztus 15., hétfő · Egy hozzászólás

rakpart01kf

Kedd reggel 9 órától lezárják a Huszár Mátyás rakpartot, mivel elkezdődnek az Államalapítás Ünnepe 2016 és a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep építési munkálatai – közölte a Szegedi Városkép és Piac Kft. Tovább »

Tilos lesz megállni a Huszár Mátyás rakparton szombat reggeltől

2016. március 4., péntek · Hozzászólok

rakpart01kf

Egyelőre nem zárják le a rakpartot a Tisza áradása miatt, azonban március 5-e, szombat reggel hat órától tilos lesz megállni az útszakaszon az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (ATIVIZIG) közlése szerint. Tovább »

Csokis miniont választottak Szeged tortájának + FOTÓK

2015. augusztus 20., csütörtök · Hozzászólok

SZS20150820_szeged_tortaja_022

Több tízezer forint gyűlt össze a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat javára azon a jótékonysági akción, amelynek keretében bárki megkóstolhatta augusztus 20-án az ország és Szeged tortáját a Huszár Mátyás rakparton.
Tovább »

Így ünnepli Szeged államalapításunkat

2015. augusztus 19., szerda · 4 hozzászólás

aug20_tuzijatek_papdib_01

Kenyérszenteléssel, koncertekkel, halászléfőzővel és kézműves sörünneppel és az ígéretek szerint az utóbbi évek legszebb tűzijátékával készül Szeged államalapításunk ünnepére. Három év kihagyás után a Huszár Mátyás rakpartra várják az ünneplőket. Tovább »

Következő oldal »