Jeges árhullám miatt lezárják a szegedi rakpartot – vigyék el az autójukat!

2017. február 10., péntek · Egy hozzászólás

rakpart01kf

Azonnali hatállyal lezárja a Huszár Mátyás rakpartot a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a Tiszán levonuló jég miatt. Az ott parkoló autók tulajdonosait arra kérik, hogy minél hamarabb vigyék el onnan járműveiket. Tovább »

Kedd reggeltől zárva a szegedi rakpart

2016. augusztus 15., hétfő · Egy hozzászólás

rakpart01kf

Kedd reggel 9 órától lezárják a Huszár Mátyás rakpartot, mivel elkezdődnek az Államalapítás Ünnepe 2016 és a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep építési munkálatai – közölte a Szegedi Városkép és Piac Kft. Tovább »

Tilos lesz megállni a Huszár Mátyás rakparton szombat reggeltől

2016. március 4., péntek · Hozzászólok

rakpart01kf

Egyelőre nem zárják le a rakpartot a Tisza áradása miatt, azonban március 5-e, szombat reggel hat órától tilos lesz megállni az útszakaszon az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (ATIVIZIG) közlése szerint. Tovább »

Csokis miniont választottak Szeged tortájának + FOTÓK

2015. augusztus 20., csütörtök · Hozzászólok

SZS20150820_szeged_tortaja_022

Több tízezer forint gyűlt össze a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat javára azon a jótékonysági akción, amelynek keretében bárki megkóstolhatta augusztus 20-án az ország és Szeged tortáját a Huszár Mátyás rakparton.
Tovább »

Így ünnepli Szeged államalapításunkat

2015. augusztus 19., szerda · 4 hozzászólás

aug20_tuzijatek_papdib_01

Kenyérszenteléssel, koncertekkel, halászléfőzővel és kézműves sörünneppel és az ígéretek szerint az utóbbi évek legszebb tűzijátékával készül Szeged államalapításunk ünnepére. Három év kihagyás után a Huszár Mátyás rakpartra várják az ünneplőket. Tovább »

Jó hír a közlekedőknek – hamarabb elkészül a Belvárosi híd rekonstrukciója

2015. július 31., péntek · Egy hozzászólás

belvarosi_hid_lezaras02kf

Jól halad a kivitelezés, így hamarabb birtokba vehetik ismét a közlekedők a Belvárosi hidat, az őszi iskolakezdés előtt befejezik a munkálatokat – tájékoztatott Makrai László. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a rakparti lépcsők rekonstrukciója is elkészült. Tovább »

18 millióból újítanák meg a rakpart lépcsősorát + FOTÓK

2015. június 24., szerda · 10 hozzászólás

rakpart_lepcsok01_gs

Ha pénteken rábólint a közgyűlés, és megszavazza a 18 millió forintot, elkezdődik a rakpart lépcsősorának felújítása. Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy négy hét alatt elvégzik a munkálatokat. Tovább »

Következő oldal »