Gyakorlat miatt lezárják a Huszár Mátyás rakpartot

2017. június 21., szerda · 8 hozzászólás

mobil_partfal03_gs

A 2015-ben elkészült Szeged belvárosi partfal rekonstrukció részét képezi a 1,5 km hosszú mobil árvízvédelmi fal is, melynek üzemeltetője az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A mobil fal összeszerelésére két évente gyakorlatot kell tartani, amennyiben a Tiszán levonuló esetleges árhullámok időközben nem teszik szükségessé. Tovább »

Jeges árhullám miatt lezárják a szegedi rakpartot – vigyék el az autójukat!

2017. február 10., péntek · Egy hozzászólás

rakpart01kf

Azonnali hatállyal lezárja a Huszár Mátyás rakpartot a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a Tiszán levonuló jég miatt. Az ott parkoló autók tulajdonosait arra kérik, hogy minél hamarabb vigyék el onnan járműveiket. Tovább »

Kedd reggeltől zárva a szegedi rakpart

2016. augusztus 15., hétfő · Egy hozzászólás

rakpart01kf

Kedd reggel 9 órától lezárják a Huszár Mátyás rakpartot, mivel elkezdődnek az Államalapítás Ünnepe 2016 és a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep építési munkálatai – közölte a Szegedi Városkép és Piac Kft. Tovább »

“Szeged szebb lesz, mint volt!” – a napfény városa anno és most

2016. május 21., szombat · 2 hozzászólás

szovjet_emlekmu_r1

Időutazásra invitáljuk olvasóinkat! Járják be velünk a várost a tegnap és a ma képeivel. Lóvontatású omnibusszal, vagy PESA villamossal utaznának? Tovább »

Tilos lesz megállni a Huszár Mátyás rakparton szombat reggeltől

2016. március 4., péntek · Hozzászólok

rakpart01kf

Egyelőre nem zárják le a rakpartot a Tisza áradása miatt, azonban március 5-e, szombat reggel hat órától tilos lesz megállni az útszakaszon az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (ATIVIZIG) közlése szerint. Tovább »

Ezrek főzték és kóstolták a szegedi hallevet a Partfürdőn + FOTÓK

2015. szeptember 6., vasárnap · 7 hozzászólás

halaszlefeszt16kf

Baráti társaságok, cégek és pártok egyaránt megmutatták főzőtudományukat a Partfürdőn szombaton, ahol a szemerkélő eső sem szegte kedvét a halétkek szerelemeseinek. Tovább »

Következő oldal »