Sport

Elindult a Szeged Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Elindult a Szeged Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság

2023. szeptember 5., kedd
Elindult a Szeged Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A korábbi évekhez hasonlóan a vasutas pálya szolgál a bajnokság helyszíneként. Egymás mellett három kispályán folynak a mérkőzések a hat ligában. A szabályok szerint 5+1 fővel állnak fel a csapatok. A játékidő 2x25 perc.

A bajnokság felépítése a következő: egy első-, kettő másod- és három harmadosztállyal indult útnak ezúttal az őszi-tavaszi szezonra oszló pontvadászat. Kiemelkedő minőségű műfüves pályák, kitűnő világítás, kiváló meccslabdák várják a résztvevő csapatokat.

Hatalmas presztízzsel rendelkezik már a bajnokság, az elmúlt évek alatt a város elsőszámú ligájává fejlődött az MLSZ égisze alatt. Ezáltal az MLSZ adatbank nyilvántartásában vezetik a tabellák állását és a gólszerzők személyét. Hivatalos játékvezetői kiküldetés és játékos igazolási rendszer a Magyar Labdarúgó Szövetség által.

A hétfői nyitófordulóban a II.A. Szkíta-Sport Liga keretein belül indult először útjára a labda. A forduló minden találkozóját lejátszották, a 6 mérkőzésen 47 találat született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.