Sport

Labdarúgás: pontot mentett a Dabas otthonában a Mórahalom

Labdarúgás: pontot mentett a Dabas otthonában a Mórahalom

2017. május 7., vasárnap
Labdarúgás: pontot mentett a Dabas otthonában a Mórahalom
morahalom_dabas73_gs

Szücs Szasa öngóljával szerezte meg a vezetést a Dabas, de a második félidőben Busa góljával egyenlített a Mórahalom, így egy pontot szerzett.

Közvetlen riválisához látogatott a Mórahalom VSE az NB III. Közép csoportjának 30. fordulójában, hiszen mindkét csapat 33 egységgel rendelkezett a fordulót megelőzően, ráadásul a

Magyar György

-

Vojnic-Zelic Sasa

duó által irányított együttesnek még a gólaránya is ugyanúgy mínusz hetes volt mint a Dabasnak. Nem alakult jól az első félidő mórahalmi szempontból, egy nagyon szerencsétlen szituáció után Szücs Szasa talált be saját kapujába a 24. percben, amikor egy dabasi szögletet fejelt volna ki, ám megcsúszott a fején a labda, ami teljesen becsapta az ellenkező irányba mozduló Halászt, 1-0. A játékrész végén egy hasonló szituációból egyenlíthetett volna a Mórahalom, ez a helyzet azonban kimaradt. A második félidőben aztán átvette az irányítást a vendég gárda, és a játékrész derekán Busa Bence góljával sikerült az egyenlítés. Több helyzetet is kialakított a vendég csapat, sőt, egy jogosnak vélt tizenegyes is elmaradt, így újabb találatot már nem láthatott a dabasi közönség, ezzel pontosztozkodással zárult a találkozó. A Mórahalom jelenleg a tabella 11. helyét foglalja el, egy ponttal lemaradva a 35 ponttal rendelkező Dunaharaszti-Szentlőrinc kettőstől.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 30. forduló

FC Dabas – Mórahalom VSE 1-1 (1-0)

Dabas, FC Dabas Sporttelep. Vezette: Mencsik László (Szarvas László, Fodor Richárd).

Dabas:

Scheilinger – Eördögh, Komoróczi (Kiss, 73’), Makrai, Tóth M., Csordás, Zsolnai (Sárközi – a szünetben), Surányi, Karacs, Sós (Takács, 61’), Dabasi.

Vezetőedző:

Erős Károly.

Mórahalom:

Halász – Lászik, Podonyi, Zsoldos (Zámbó, 63’), Bokányi, Szücs, Busa, Pócs T., Magyar Gy., Szalma (Várda, 56’), Crkvenjakov.

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa,

Gól:

Szücs (öngól – 24’) ill. Busa (68’)

Sárga lap:

Sárközi (71’), Tóth M. (92’) ill. Lászik (63’), Magyar (68’), Crkvenjakov (83’), Bokányi (91’) Magyar György:

"Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott a pályán, aztán a Dabas elfáradt a mérkőzés végére. Egy-két száz százalékos helyzetet is kihagytunk, akár a három pontot is megérdemeltük volna, de nem feltétlenül rossz a megszerzett egy sem. A hátralévő négy bajnokin hat-hét pontot kellene szereznünk ahhoz, hogy elérjük céljainkat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.