Labdarúgás: visszavágott a tavalyi vereségekért a Mórahalom + FOTÓK

2017. augusztus 27., vasárnap · Hozzászólok

Alaposan visszavágott a Mórahalom a Hódmezővásárhelynek a tavaly elszenvedett két vereségért: a homokhátiak jóformán az egész meccset kontrollálva, háromgólos sikert arattak a megyei derbin. Tovább »

Labdarúgás: az első győzelemért hajtanak a megyei derbin

2017. augusztus 25., péntek · Egy hozzászólás

morahalom_vasarhely34_gs

Döntetlenekkel a hátuk mögött várhatják a Csongrád megyei derbit a szombati résztvevők: a Mórahalom és a Hódmezővásárhely is két pontot szerzett az elmúlt két fordulóban – Kökény Tamásra külön kell figyelnie a hazaiaknak. Tovább »

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

mako_hfc_mj-29

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III Közép csoportjának 2017/2018-as szezonjának menetrendjét. A SZEOL, a Makó és a Mórahalom is otthon kezd, a második fordulóban rögtön jön az első megyei derbi. Tovább »

Labdarúgás: a Mórahalom az életéért lép pályára a Csongrád megyei rangadón

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

hfc_morahalom14_gs

Szombaton egymás ellen meccsel a két Csongrád megyei NB III-s csapat. A Mórahalom és a Hódmezővásárhely ezúttal a homokhátságon találkozik egymással, ahol a hazaiak vállát jóval nagyobb tét nyomja. Tovább »

Labdarúgás: hamar szeretné bebiztosítani harmadosztályú tagságát a Mórahalom

2017. május 13., szombat · Hozzászólok

morahalom-mehkerek008kf

Komoly téttel bíró mérkőzések várnak a Mórahalom VSE-re az NB III Közép csoportjának utolsó négy fordulójában, a bajnoki hajrát a Pénzügyőr ellen kezdi meg a homokháti gárda. Tovább »

Labdarúgás: ráijesztett a Dabas-Gyón a Mórahalomra, amely három góllal válaszolt + FOTÓK

2017. április 8., szombat · Hozzászólok

morahalom_dabas73_gs

Sokáig úgy tűnt, hogy egy kora góllal szerzi meg a három pontot a Mórahalom, ám a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a Dabas-Gyón egyenlített. Ez felpörgette a hazaiakat, akik három gólt is szereztek az utolsó percekben, így nagyon fontos győzelmet arattak. Tovább »

Labdarúgás: már javában készül a Mórahalom

2017. január 12., csütörtök · Hozzászólok

morahalom-mehkerek002kf

Január negyedike óta már gőzerővel készül az NB III Közép csoportjának tavaszi idényére a ligában újonc Mórahalom VSE: mint azt Magyar György, a gárda játékos-edzője elmondta, nem terveznek nagy átalakítást a keretben, amellyel két próbajátékos készül a téli edzések kezdete óta. Tovább »

Labdarúgás: felvette az NB III ritmusát a Mórahalom

2016. december 13., kedd · Hozzászólok

morahalom-mehkerek002kf

A bentmaradást érő tizenegyedik pozícióban telelhet az NB III újonca, a Magyar György – Sasa Vojnic-Zelic edzőpáros által irányított csapat célja pedig egyértelműen az, hogy tavasszal megtartsa ezt a helyet. Tovább »

Labdarúgás: meg tudja-e lepni a bombaformában lévő HFC-t a Mórahalom?

2016. november 18., péntek · Hozzászólok

hfc_morahalom37_gs

Két remek formában lévő csapat randevúzik vasárnap Hódmezővásárhelyen: igazán pikáns meccset tartogat az NB III Csongrád megyei rangadója, amely előtt a hazaiak részéről Bartyik Norberttel, míg a mórahalmiaktól Pócs Tamással latolgattuk a derbi esélyeit. Tovább »

Következő oldal »