Sport

Labdarúgás: gólt nem, egy pontot viszont szerzett Szekszárdon a HFC

Labdarúgás: gólt nem, egy pontot viszont szerzett Szekszárdon a HFC

2017. május 13., szombat
Labdarúgás: gólt nem, egy pontot viszont szerzett Szekszárdon a HFC
hfc_pecs19_gs

Színvonalas első félidőt követően egy gyengébb másodikat láthatott a szekszárdi közönség, gólt végül egyik csapat sem szerzett, így egy ponttal távozott a HFC Szekszárdról.

Nem hozott sok helyzetet a Hódmezővásárhelyi FC szekszárdi vendégjátéka, bár az első félidőben jó futballt láthatott a közönség, a második félidőre visszaesett a színvonal. Ennek ellenére mindkét csapat előtt adódott egy-egy komolyabb lehetőség, a mérkőzés végén pedig Kormányos Kolos lábában maradt a három pont, összességében azonban igazságosnak mondható döntetlen született. Ezzel a HFC továbbra is őrzi tavaszi veretlenségét, árnyalja ugyanakkor a képet, hogy nyolcadik döntetlenjét érte el Major László csapata tavasszal. Ezzel a HFC továbbra is őrzi ötödik helyét a tabellán.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 31. forduló

Szekszárdi UFC - Hódmezővásárhelyi FC 0-0

Szekszárd, vezette: Leél-Őssy Ádám (Kovács Gábor, Fodor Richárd).

Szekszárd:

Pokorni - Károly, Kozics (Budai, 61'), Rácz, Fejes, Lékó, Márton, Arena, Dallos, Horvát (Havasi, 74'), Puskás G.

Vezetőedző:

Kvanduk János.

HFC:

Bordás - Kormányos, Tóth J., Szilágyi (Tóth I., 86'), Pataki, Marton, Mezei, Végh (Szabó M., 81') A., Máté, Huszár, Bartyik N. (Horváth, 61').

Vezetőedző:

Major László. Sárga lap: Lékó (52') ill. Huszár (48'), Marton (87'). Major László:

"Nagyon jó első félidőt játszottunk, a másodikban visszaesett a színvonal, nagy helyzetet igazából nem tudtunk kialakítani, így igazságos döntetlen született."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.