Sport

Jégkorong: a Partizannal is összemérik erejüket a hét végén a Volán fiataljai

Jégkorong: a Partizannal is összemérik erejüket a hét végén a Volán fiataljai

2016. március 30., szerda
Jégkorong: a Partizannal is összemérik erejüket a hét végén a Volán fiataljai
jegkorong_il

Négy csapat részvételével rendez utánpótlás nemzetközi tornát pénteken és szombaton a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC.

Az U14-es korosztály számára kiírt megmérettetésen a vendéglátókon túl részt vesz a HK Partizan Beograd, a HK NS Stars és az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia. A csapatok közül mindenki játszik mindenkivel a csoportkörben, majd ezt követően rendezik a helyosztókat. "Ez a szezon utolsó nagyobb eseménye.

Két évvel ezelőtt

már egyszer megszerveztük ezt a tornát, akkor az U12-es generáció számára. A srácoknak nagy dolog ez, illetve a szülők egész éves munkájára is ez a kupa teszi fel a pontot az i-re" - fogalmazott portálunk érdeklődésére

Kalocsa László

, a szegedi egyesület szakmai vezetője. A mérkőzéseket április 1-én, pénteken 14 és 19 óra között, majd másnap, szombaton 9 és 14 óra között rendezik a szegedi műjégpályán. A belépés minden érdeklődő számára ingyenes!

plakát A5_4

Nemzetközi tornával zárják a szezont pénteken és szombaton a Tisza Volán fiatal hokisai - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=622523

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.