Jégkorong: amatőr jégkorongozók vették birtokba a jégcsarnokot kedd este

2017. február 15., szerda · Hozzászólok

jegkorong013kf

Lelkes amatőrök vették birtokba kedd este a jégcsarnokot, hogy kedvenc sportjuknak hódoljanak. Mostantól minden kedden várják a szervezők azokat az érdeklődőket, akik szeretnék kipróbálni ezt a sportágat, mindössze egy korira és egy ütőre van szükség. Tovább »

Jégkorong: a gyerekeké volt a főszerep a műjégpályán

2017. január 27., péntek · Hozzászólok

jegkorongosok005kf

Korival felszerelt gyerkőcök árasztották el a szegedi műjégpályát péntek délelőtt, ugyanis a Tisza-parti városba érkezett a Koriolimpia program. Hasonló rendezvénynek eddig csak a budapesti Tüskecsarnok adott otthont még decemberben, de a szervezők azt remélik, hogy a kezdeményezésből országos szintű sorozat kerekedhet ki. Tovább »

Újra térképen a szegedi jégkorong – Pápai Miklóssal beszélgettünk a Tisza Volán elmúlt fél évéről

2016. november 2., szerda · Hozzászólok

papaimiklos2

Nagy változáson esett át a Tisza Volán jégkorongszakosztálya tavasszal, amikor a korábbi válogatott jégkorongozó, Pápai Miklós átvette a szakosztály irányítását. A klub bejelentette, hogy a 2016/2017-es szezonban már nem indít felnőtt csapatot, helyette inkább az egyesület stabilizálását és az utánpótlás előtérbe helyezését tűzik ki célul. Arról beszélgettünk a sportvezetővel, hogy mi történt a váltás óta a szegedi jégkoronggal. Tovább »

Következő oldal »