Sport

Labdarúgás: ezúttal pont nélkül maradt a HFC a Honvéd II. otthonában

Labdarúgás: ezúttal pont nélkül maradt a HFC a Honvéd II. otthonában

2015. szeptember 13., vasárnap
Labdarúgás: ezúttal pont nélkül maradt a HFC a Honvéd II. otthonában
hfc_bekescsaba13_gs

Az NB III Közép csoportjának hetedik fordulójában az élvonalbeli Budapest Honvéd második csapatának vendégeként lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC: Bódi Attila tanítványai számára ezúttal nem jött össze a pontszerzés otthonuktól távol.

Az otthonában még veretlen Budapest Honvéd II.-höz utazott a Hódmezővásárhelyi FC a hetedik fordulóban, ahol hamar hátrányba kerültek a vásárhelyiek: egy igen szerencsés találattal szerzett vezetést a fővárosi együttes a nyolcadik percben

Lőrinczynek

köszönhetően,

Bódi Attila

dolgát pedig az sem könnyítette, hogy a 23. percben

Marton Bence

sérülése miatt kényszerű cserét kellett végrehajtania. A folytatásban kiegyenlített játék folyt, a Honvéd kisebb fölényével, de mindkét kapu veszélyben forgott: a HFC főleg rögzített helyzetek után veszélyeztette

Vajda

kapuját, azonban rendre pontatlanok voltak a kapu előtti megoldások, majd tíz perccel a lefújás előtt a csereként beállt

Erdélyi

eldöntötte a mérkőzést, majd a végén Lőrinczy duplájával bebiztosította a fővárosi együttes sikerét. Ezzel a HFC negyedik vereségét szenvedte el a szezonban: az atlétika pálya felújítása miatt legközelebb hazai pályán csak novemberben szereplő vásárhelyiek a következő fordulóban a szintén újonc Pénzügyőrhöz utaznak.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 7. forduló

Budapest Honvéd II. - Hódmezővásárhelyi FC 3-0 (1-0)

Budapest, Bozsik József stadion. Vezette: Horváth Máté (Mohos Mátyás Tamás, Fodor Richárd)

Honvéd II.:

Vajda - Erdős, Fehér, Márton, Szilágyi, Gazdag, Lőrinczy, Göblyös, Tóth B. (Mátyás, 70'), Pantovic (Csábi, 56'), Lukács (Erdélyi, 56').

Vezetőedző:

Simon Miklós.

HFC:

Bordás - Komáromi, Markovic, Tóth I., Marton (Kökény, 23'), Tóth A. (Nagy A., 61'), Brizik-Bodrogi, Varga, Bartyik N. (Szabó, 69'), Fábián, Dordevic.

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Gól:

Lőrinczy (8', 84'), Erdélyi (79')

Sárga lap:

Gazdag (59'), Pantovic (65') ill. Komáromi (36'), Markovic (56'), Kökény (76') Bódi Attila:

"A mi hibánk ez a vereség, sem hátul nem tudtunk olyan agresszíven és jól védekezni, ahogy szerettem volna, és elöl is igazából elég impotens teljesítményt nyújtottunk. Megérdemelt a Honvéd győzelme. Nem egyszerű történet ennyi idegenbeli meccset egymás után játszani, de ettől nem szabad, hogy összedőljön a világ, idegenbe ugyanúgy kell hozzáállni, hogy meg akarjuk nyerni a mérkőzést, és meg kell tenni ezért azokat a dolgokat, amik ehhez szükségesek, mi ebből most keveset mutattunk be."

Nem tudott pontot szerezni az otthonában veretlen Honvéd ellenfeleként a HFC.http://szegedma.hu/?p=569591

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.