Sport

Labdarúgás: újabb három pontot szerzett a SZVSE

Labdarúgás: újabb három pontot szerzett a SZVSE

2015. április 11., szombat
Labdarúgás: újabb három pontot szerzett a SZVSE
szvse_utc41_gs

A múlt heti sikerét követően ismét három ponttal gazdagodott a SZVSE, Pécsek Tibor együttese második félidei játékának köszönhetően az UTC ellen is győzelemnek örülhetett.

Mindkét együttes jó előjelekkel várhatta a szombati mérkőzést, hiszen a SZVSE múlt héten Tiszaszigeten tudott nyerni, míg az UTC zsinórban három megnyert találkozóval a háta mögött érkezett a vasutasokhoz. A félidő közepén egy szabadrúgás után kipattanó labdát kapásból a kapuba vágott

Bánóczki

, amivel megszerezte a vezetést az UTC. Az első félidőben több lehetősége is volt a gólszerzése a Kertész utcaiaknak, akik uralták az első 45 percet, azonban csak egy szűk, egygólos előnnyel fordulhattak a szünetet követően. A második félidőben azonban nagyot fordult a játék képe: a SZVSE mindent egy lapra feltéve támadott, küzdött, aminek két perc alatt két gól lett az eredménye:

Rózsa

előbb egy kapu előtti kavarodást használt ki, és mattolta

Szabó Marcellt

, majd egy 35 méteres bombát eresztett el, ami szintén az UTC kapujában landolt, így rövid idő alatt fordított a SZVSE. A folytatásban próbált egyenlíteni az UTC, de nem tudta akkora nyomás alá helyezni ellenfele kapuját, hogy újra betaláljon, míg a vasutasoknak több kisebb lehetősége is akadt a gólszerzésre, főleg kontrák után veszélyeztetett a hazai együttes, de pontatlanok voltak a kapu előtt. Két alkalommal is büntetőt reklamált az UTC, mindkétszer SZVSE-játékos kezét érte a labda az újszegediek szerint, de egyik alkalommal sem ítélt büntetőt

Barta Norbert István

játékvezető. A meccs hajrájában

Gajdacsi

lőtt egy gólt, amit les miatt érvénytelenített a bíró, majd

Brinszky Adriánt

reklamálásért kiállította - így megfogyatkozott az UTC a meccs végére. Négy perccel a vége előtt

Varga

eldöntötte a meccset, miután a sokadik hazai gyors kontra végén egy újabb bombagólt szerzett, a rövid felsőbe lőve a labdát jó 30 méterről, így kialakult a 3-1-s végeredmény. Ezzel a SZVSE újabb helyet ugrott előre a tabellán,

Pécsek Tibor

együttese a Mártélyt megelőzve a 13. helyen áll a fordulót követően, míg az UTC maradt hatodik. A következő fordulóban fontos meccs vár a SZVSE-re, hiszen az egy ponttal előtte álló Mindszenthez látogat, az UTC pedig egy igazi rangadót játszhat majd a Mórahalommal hazai pályán a 23. fordulóban.

Csongrád megyei I. osztály, 22. forduló

Szegedi VSE - Ujszegedi TC 3-1 (0-1)

Szeged, SZVSE pálya. Vezette: Barta Norbert István (Lászlai Róbert, Nagy Gábor)

SZVSE:

Pluhár - Kozma (Veress - a szünetben), Németh, Faragó, Nagypál, Vizi (Zsilák, 64'), Nagy (Boruzs, 71'), Tanács, Varga, Lévai (Baka, 58'), Rózsa (Kordás, 74').

Vezetedző:

Pécsek Tibor.

UTC:

Szabó - Valach, Mészáros Z., Bálint, Kovács, Brinszky, Bánóczki, Balogh, Mészáros T., Mihalkó, Gajdacsi.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gól:

Rózsa (53',55'), Varga (86') ill. Bánóczki (21')

Sárga lap:

Nagy (29'), Veress (50'), Nagypál (70'), Kordás (90') ill. Mészáros Z. (66'), Kovács (75'), Mihalkó (84')

Kiállítva:

Brinszky (85') Pécsek Tibor:

"Úgy érzem, most értünk csapattá. Múlt hétvégén is nagyon szép, és hasznos győzelmet arattunk, most az első félidőt átaludtuk, majd bedaráltuk ellenfelünket, megfordítottuk a meccset. Mentek és nyomtak a srácok, amivel nem tudott mit kezdeni ellenfelünk. Ha 7-3-ra nyertünk volna, akkor sem lett volna egyik csapatnak egy szava sem."

Brinszky Adrián:

"Poroszkáltunk a strandon, megégtünk, az úszómesterek meg röhögtek rajtunk."

Zsinórban második meccsét nyerte meg a SZVSE, Pécsek Tibor együttese az UTC-t múlta felül hazai pályán.http://szegedma.hu/?p=526986

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.