Sport

Hátország: iIfjú focistákkal népesül be a Bordányi Sportcsarnok

Hátország: iIfjú focistákkal népesül be a Bordányi Sportcsarnok

2015. január 13., kedd
Hátország: iIfjú focistákkal népesül be a Bordányi Sportcsarnok
bordany_foci

Nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornákat rendez a következő két hétvégén a Bordány Sportkör - adta hírül közleményben Kiss-Patik Péter, Bordány alpolgármestere.

A következő két hétvégén igazi foci nagyüzem lesz Bordányban, ugyanis ekkor rendezik meg a Bordány 2015 Kupa elnevezésű ifjúsági tornát a homokháti településen. A Bordány Sportkör szervezésében megvalósuló tornákon különböző korosztályokban mérhetik össze erejüket az ifjú focisták, így január 17-én szombaton az U9-es, 18-án vasárnap az U19-es, 24-én szombaton az U11-es, míg 25-én vasárnap az U15-ös együttesek vetélkedhetnek egymással. A tavalyi évben életre hívott program jó alkalom az utánpótlás csapatoknak a találkozásra, kipróbálhatják magukat meccsszituációkban a felkészülés megkezdése előtt. A tornán a különböző korosztályokban várhatóan az alábbi csapatok vesznek részt: Algyő SK, Bordány SK, FK Horgos 1911 (szerbiai), FK Kanjiza (szerbiai), FK Vinogradar Hajdukovo (szerbiai), Kisteleki TE, KSE Balástya, Mórahalom VSE, Trešnjevac (szerbiai), Zsombó SE. A korosztályonként négy és hat csapatos tornák minden alkalommal reggel 9.00-kor kezdődnek meg az első mérkőzéssel, és az utolsó meccs várhatóan 13.00-ig tart. A kisebbek 5+1-es, míg az idősebbek 4+1 felállásban mérkőznek meg egymással. A tornákon díjazzák a legjobb kapust, a gólkirályt és a legjobb játékost is, valamint az 1-3. helyezett együttes serleget és oklevelet is átvehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.