Labdarúgás: háromgólos hátrányból nyert a Tiszasziget Bordányban + FOTÓK

2017. március 26., vasárnap · Egy hozzászólás

bordany_tiszasziget21_gs

Hiába vezetett 3-0-ra is a Bordány, a Tiszasziget egy percig nem adta fel, és végül Bernát Péter mesterhármasának is köszönhetően nyerni 4-3-ra nyert. Tovább »

Folytatódnak a helyi ifjúsági kezdeményezések Bordányban

2017. február 27., hétfő · Hozzászólok

bordany_fiatalok

Tovább folytatódhat a Bordányi Ifjúsági Pontban elkezdett külföldi önkéntesek foglalkoztatása, valamint két nemzetközi csereprogram helyszíne is lehetne a település a nemrégiben benyújtott pályázatoknak köszönhetően. Tovább »

Közel hatvanmillió forint érkezik Bordányba

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

almabordany

Sikeresen pályázott az önkormányzati tulajdonnal rendelkező Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. „Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek” című kiírására. Tovább »

Az igényfelmérést követően megkezdődött az utak tervezése Bordányban

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

bordany_utak

Még tavaly ősz végén kezdeményezte és mutatta be Bordány Nagyközség Önkormányzata a jelenleg aszfaltos úttal nem rendelkező utcák lakóinak az 1+1 Közösségi Útépítési Programot. A lakossággal közösen megvalósítandó fejlesztés tájékoztatóját követően megkezdődött a lakossági igényfelmérés azzal kapcsolatosan, hogy az érintett tizennégy utcában támogatják-e az aszfaltos út kialakítását az ott lakók. Tovább »

Következő oldal »