Hátország: a Szilády RFC csapata nyerte az U9-es korosztály Start 2017 Kupáját

2017. január 10., kedd · Hozzászólok

15895608_741612209348608_6735241688913049573_o

Január 7-én szombaton vette kezdetét a Start 2017 Kupa Bordányban. A Bordány SK által szervezett utánpótlás teremlabdarúgó torna első hétvégéjén az U9-es korosztály képviselői vették birtokba a termet, a résztvevőket Kiss-Patik Péter sportkör elnök köszöntötte. Tovább »

Labdarúgás: új névszponzor a Bordánynál

2016. július 8., péntek · Hozzászólok

ulles_bordany04_gs

A Bordány Sportkör és a Foliaplast Ipari és Kereskedelmi Kft. pénteken hosszú távú, 2021-ig szóló megállapodást írt alá. A szerződés értelmében a csapat a továbbiakban Foliaplast-Bordány SK néven szerepel majd – adta hírül hivatalos honlapján az egyesület.
Tovább »

Elindult a nevezés az április 23-ai III. Homokhát Félmaratonra – február 29-ig csökkentett nevezési díjjal lehet regisztrálni a bordányi versenyre

2016. január 4., hétfő · Hozzászólok

A Bordány Sportkör tagjai, ezúttal főként a futással foglalkozók újabb rendezvény, program szervezésébe kezdtek az idei évben is. A lelkes csapat az elmúlt évek sikereire alapozva ismét egy félmaraton előkészítésébe vágott bele, melyet 2016. április 23-án, szombaton rendeznek meg a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. Tovább »

Labdarúgás: az ősz második felére összeállt a Bordány

2015. november 18., szerda · Hozzászólok

szoreg_balastya07_gs_hodi_mihaly

Remek formában várhatja a Bordány SK a Csongrád megyei II. osztály hajráját: a mintegy két hónapja edzőváltáson átesett csapat az elmúlt fordulóban zsinórban az ötödik sikerét aratta, ennek köszönhetően pedig már a negyedik helyen áll a tabellán – ám Hódi Mihály vezetőedzőnek ennél merészebb tervei vannak a szezon végére. Tovább »

Hátország: elrajtolt a Megyei Liga + FOTÓK

2015. október 8., csütörtök · Egy hozzászólás

ML15

A Déli Aprók FC-Rendőr TE, az Algyő SK, a Szeged 2011, a Bordány SK, a Móravárosi Kinizsi és a Sándorfalvi UKSE csapatainak edzői a 2004/2005 és a 2008 korosztályban – az Interliga és a Bozsik program mintájára – Megyei Liga néven labdarúgó tornasorozatot indítottak, melynek a sportbarátság növelése mellett a gyermekek versenyeztetése a célja a 2015/2016-os idényre vonatkozóan.
Tovább »

Labdarúgás: nagy csatát nyert az Újszentiván a Bordány ellen + FOTÓK

2015. május 30., szombat · Hozzászólok

ujszentivan_bordany25_gs

Kétgólos hátrányát ledolgozta a Bordány a második félidőben az Újszentiván otthonában, azonban a harmadik hazai találatra már nem volt válasza Retek Flórián együttesének. Tovább »

Labdarúgás: elképesztő hajrá jön a megyekettőben

2015. május 29., péntek · 3 hozzászólás

szoreg_ujszentivan20

Három fordulóval a vége előtt nehezen megtippelhető, hogy melyik együttesek végeznek a feljutást érő helyeken a Csongrád megyei másodosztályban, hiszen jóformán az első tíz helyezett közül bármelyik csapat odaférhet az első két pozícióba. A véghajrá előtt összeszedtük, mi vár az érintett csapatokra. Tovább »

Labdarúgás: jobban élt helyzeteivel a Bordány a Szőreg ellen + FOTÓK

2015. április 19., vasárnap · Hozzászólok

bordany_szoreg44_gs

Bár az első húsz percben teljesen beszorította ellenfelét a Szőreg, de nem tudott élni helyzeteivel, a Bordány pedig jóval hatékonyabb volt a kapu előtt, és megverte a listavezetőt. Tovább »

Már lehet regisztrálni a II. Homokhát Félmaratonra

2015. január 30., péntek · Hozzászólok

futas_mozgas_tomegsport

Április 25-én félmaratont rendeznek a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát.
Tovább »

Labdarúgás: ezúttal sem bírt egymással a Bordány és a Mindszent + FOTÓK

2014. május 25., vasárnap · Egy hozzászólás

bordany_mindszent_mj 23

Gólmentes első félidő után igazán attraktív második felvonást láthatott a közönség, de mindkét kapuba egy-egy alkalommal került a labda, így az őszi meccshez hasonlóan ismét döntetlenre végzett egymással a Bordány és a Mindszent.
Tovább »

Labdarúgás: kedden kezdenek a Retek-legények Bordányban

2014. január 19., vasárnap · Hozzászólok

bordanyA megyei II. osztályú együttesek között elsőként, január 21-én, kedden 18 órától megkezdi a felkészülést a Bordány SK csapata is a tavaszi szezonra. A Retek Flórián játékos-edző irányítása mellett készülő gárda heti két edzéssel, valamint hétvégenként edzőmérkőzésekkel készül majd a március 9-ei bajnoki rajtra. A csapat tagjai részt vesznek a helyi teremfoc- bajnokság küzdelmeiben is, így ez is pluszban segíti a felkészülést. Tovább »

Villanyfény és wifi a bordányi focipályán

2014. január 4., szombat · 3 hozzászólás

bordanypalyavilagitas2013 decemberében készült el az új villanyvilágítási rendszer a Bordány SK Arany János utcai labdarúgó-pályáján. A korszerű és energiatakarékos rendszernek köszönhetően az edzések megtartása mellett immáron esti edzőmérkőzéseket is lehet játszani Bordányban. A négy vasbeton oszlopon elhelyezett reflektorok, összesen 16 000 W fényerőt biztosítanak, így a pálya minden pontján megfelelő fény van a játékosok számára.
Tovább »

A jótékonyság jegyében csap össze a Bordány és az Üllés

2013. október 25., péntek · Hozzászólok

Az Üllési ISE csapatát fogadja a Bordány SK a Csongrád megyei II. osztály 11. fordulójában vasárnap. A két szomszédvár csatája a futballon túl nemes küldetéssel is bír, a szervezők a vendégek autóbalesete után további kezelésekre szoruló játékosának, Babarczi Tamásnak ajánlják a mérkőzés jegyekből befolyó bevételét.
Tovább »

Labdarúgás: nagyot küzdött a Bordány, az Algyő érvényesítette a papírformát + FOTÓK

2013. március 17., vasárnap · 2 hozzászólás

Végig fölényben játszott az Algyő, de a Bordány mégis nehézzé tudta tenni az éllovas győzelmét a labdarúgó megyei I. osztály vasárnapi mérkőzésén, amelyet a Felső Tisza parti stadionban rendeztek meg az időjárás miatt. Tovább »

Labdarúgás: a Bordány nyerte az FK elleni alsóházi derbit + FOTÓK

2012. november 25., vasárnap · 28 hozzászólás

A bennmaradásért küzdő csapatok ütközetében egy korai találat döntött a hazaiak javára. A Szeged gyakorlatilag végigtámadta a második félidőt, de a masszív Bordány kibírta a nyomást. Tovább »

Labdarúgás: meccslabdáról kapott ki az UTC a Bordány ellen

2012. november 18., vasárnap · Hozzászólok

Alsóházi rangadót rendeztek szombaton a Kertész utcában, ahol a tizenharmadik helyen tanyázó UTC a tizennegyedik Bordányt fogadta kimondottan hatpontos mérkőzésen. A vendégek örülhettek a végén. Tovább »

Labdarúgás: Mihalkó duplájával nyert a Sándorfalva Bordányban + FOTÓK

2012. szeptember 9., vasárnap · 3 hozzászólás

Visszatalált a helyes vágányra az előző szezon ezüstérmese, mely nagyszerű összecsapáson idegenben verte a Bordányt. Az újonc igen balszerencsés, zsinórban harmadik kemény meccsét is egy góllal bukta el. Tovább »

Labdarúgás: 2-0-s győzelemmel bajnokavatás Bordányban + FOTÓK

2012. június 17., vasárnap · 3 hozzászólás

Végig fölényben futballozva húzták be a győzelmet a masszívan játszó Zsombó ellen a gólkirály Ruzsinszki Ferenc vezette hazaiak, és sikerükkel megszerezték a bajnoki címet. Négy év után kerültek vissza a megye élvonalába a bordányiak.
Tovább »

Labdarúgás: Bordány vagy Székkutas lesz „aranyos”?

2012. június 15., péntek · Egy hozzászólás

A Bordány és a Székkutas fut versenyt a Csongrád megyei II. osztályban a bajnoki címért: igaz, a kiírás értelmében a megye I-es jogot már mindketten kivívták. Jelenleg a bordányiak egy ponttal vezetnek, vasárnap jön a zárás!
Tovább »

Következő oldal »