Sport

Labdarúgás: Békéscsabán szakadt meg a Szeged-Grosics veretlensége a Ligakupában

Labdarúgás: Békéscsabán szakadt meg a Szeged-Grosics veretlensége a Ligakupában

2014. október 7., kedd
Labdarúgás: Békéscsabán szakadt meg a Szeged-Grosics veretlensége a Ligakupában
szeged2011_rakosmenteBC5K9637_42_gs

Elszenvedte első vereségét a Ligakupa 3. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia, Nyilas Elek erősen tartalékos együttese Békéscsabán kapott ki két góllal.

A vendéglátók már az első fél órában kialakították a végeredményt, és győzelmükkel átmenetileg átvették a kvartett vezető pozícióját. A forduló másik összecsapásán a DVSC kétgólos sikert aratott Kecskeméten. A következő körben, október 15-én ugyanezen párosítások mellett játszanak a csapatok, fordított pályaválasztással. A szegediek a hétvégi bajnoki fordulóban (a válogatott szombati mérkőzése miatt vasárnapi rendezéssel) a Vasast fogadják. Addig is azonban vár még

egy erőfelmérő

Germánékra, hiszen edzőmérkőzés keretein belül október 8-án, szerdán az élvonalbeli Diósgyőrt látják vendégül Szegeden a SZVSE-stadionban. A derbiről portálunk folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítéssel jelentkezik majd!

Labdarúgó Ligakupa B csoport, 3. forduló:

Békéscsaba 1912 Előre - Szeged 2011-Grosics Akadémia 2-0 (2-0)

Békéscsaba. Vezette: Takács János (Varga Zsolt, Kulcsár Judit).

Békéscsaba:

Czuczi - Vozár (Zsilinszki 84'), Balogh, Pataki, Zámbori, Tóth (Vólent 59'), Tölgyesi, Birtalan, Király, Balázs (Solymosi 67'), Lőrinczy (Lakatos 90').

Vezetőedző:

Zoran Spisljak.

Szeged:

Zaharia (Molnár 67') - Zelenyánszki, Tímár (Szabó Cs. - a szünetben), Barát, Zabari, Gadó (Faragó Barát 67'), Hegedűs, Kovács, Pászka, Hatvani (Oláh G. - a szünetben), Manga.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Gólszerzők:

Balázs (21'), Király (30').

Sárga lap:

Balázs (46'), ill. Gadó (43'), Faragó Barát (70'). Nyilas Elek:

"Sakkoznunk kellett az összeállítással, hiszen három mérkőzés is vár ránk a héten, ráadásul sok a sérült a keretben. Nehezen tudjuk ezt így összeegyeztetni, de természetesen meg fogjuk oldani. A Diósgyőr ellen egy jó hangulatú, kellemes barátságos meccset várok egy kitűnő ellenféllel szemben. Minden egyes találkozó építheti a játékosokat és az együttest, biztos vagyok benne, hogy holnap délután is egy kiváló összecsapás vár ránk."

A csoport másik mérkőzésén:

Kecskeméti TE - Debreceni VSC 0-2 (0-1). Gól: Kulcsár T. (3', 86').

A "B" csoport állása:

1. Békéscsabai 1912 Előre SE – 6 pont (gólarány: 7-5) 2. Debreceni VSC – 4 pont (5-4) 3. Kecskeméti TE – 4 pont (3-4) 4. Szeged 2011-Grosics Akadémia – 2 pont (1-3)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.