Sport

Labdarúgás: számlálatlanul potyogtak a gólok Makón

Labdarúgás: számlálatlanul potyogtak a gólok Makón

2014. február 18., kedd
Labdarúgás: számlálatlanul potyogtak a gólok Makón
algyo_mako02_gs

Két osztály és tizenkét gól különbség biztosan van a Makó és az Apátfalva között - ez derült ki a két csapat szerda esti felkészülési meccsén.

A házigazdák a hó eleje óta tartó menetelésük végén vasárnap némi meglepetésre

alulmaradtak az Algyővel szemben

a megyei téli bajnokság fináléjában. Felkészülési mérkőzést először a Békés megyei Tótkomlós ellen vívtak a Maros-mentiek, nem is okozott gondot nekik a szomszéd megyei élvonal utolsó előttijének

lehengerlése (5-0)

. Ezt követően azonban a viharsarki élvonal csúcsára törő

Kondoros diadalmaskodott

a hagymavárosban 1-0-ra. Hasonló meglepetésre aligha számítottak Czirjákék a Csongrád megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjának jelenlegi listavezetője, az Apátfalva elleni kedd esti edzőmeccsen. Nem is cáfolt rá a várakozásokra a Bódi-legénység: számlálatlanul lőtték a gólokat a két osztállyal alacsonyabb szintet képviselő ellenfélnek, amely érdemben a második félidőben sem tudott ellenállást kifejteni a makói U21-es játékosok ellen. Óriási volt a különbség a két csapat között, ami számszerűleg egy tucat találatban nyilvánult meg - 13-1 lett a vége. A bajnoki rajt előtti felkészülés hajrájához érkezve

Bódi Attila

alakulata is begyorsít: pénteken 17 órától temesvári ellenfelet, szombat délelőtt 11 órától az UTC-t fogadják a Maros-mentén.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Makó FC - Apátfalva SC 13-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.