Sport

Veress Csaba emlékére rendeznek focitornákat december 16-án

Veress Csaba emlékére rendeznek focitornákat december 16-án

2012. december 8., szombat
Veress Csaba emlékére rendeznek focitornákat december 16-án

A Homokhátság csapatai és az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatósága 2012. december 16-át a nemrég tragikus körülmények között elhunyt Veress Csaba Emléknapjává nyilvánítja, egyben emléktornákat tart.

Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Ásotthalom, Domaszék, Zákányszék, Balástya, Kistelek, Mórahalom, Szeged (SZVSE-csarnok) települések ingyenesen rendelkezésre bocsájtják sportcsarnokaikat, ahol a tragikus körülmények között elhunyt ruzsai játékos,

Veress Csaba

emlékére egy közös gyertyagyújtás után teremtornákat rendez. A nevezési díj minimum ötezer forint, melyet a helyszínen lehet befizetni, és a befolyt összeget az elhunyt sportoló családjának utalják a szervezők. A résztvevő csapatok listáját köszönésképpen a helyi sajtóban közöli a szövetség, a befolyt összeget is közzéteszi. A tornákat körmérkőzéses rendszerben bonyolítják le, 2x20 perces játékidővel és 5+1-es csapatlétszámmal, kivéve a kis tornateremmel rendelkező Mórahalmon és Balástyán, Szegeden a SZVSE-csarnokban, ezeken a helyeken 4+1 a csapatlétszám. Sportegyesületek, baráti társaságok jelentkezését várják 2012. december 12-ig a

nogradi.tibor@mlsz.hu

e-mail címre. Akik a tornán nem tudnak részt venni, de segíteni, támogatni kívánják közvetlenül az elhunyt labdarúgó családját, megtehetik a következő bankszámlaszámon: Üllés és Vidéke Takarékszövetkezet: 57600060-10003475. A torna végén helyezéseket nem hirdetnek a szervezők, minden részt vevő csapat győztesnek járó emlékplakettet kap a szolidaritás jegyében, a Csongrád megyei labdarúgó közösség nevében.

Kazi László, a Szeged 2011 utánpótlásedzője portálunkon keresztül jelezte, csatlakoznak a kezdeményezéshez, egyúttal arra kér minden, az utánpótlás-nevelésben dolgozó kollégát, hogy együttesével vegyen részt az emléknap valamely tornáján, s a befizetett összeggel támogassák Veress Csaba családját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.