Sport

Labdarúgás: hozta a kötelezőt a Móravárosi Kinizsi

Labdarúgás: hozta a kötelezőt a Móravárosi Kinizsi

2012. november 5., hétfő
Labdarúgás: hozta a kötelezőt a Móravárosi Kinizsi

Kötelező győzelemért látogatott Ferencszállásra a Móravárosi Kinizsi megyei III. osztályú labdarúgócsapata, s be is gyűjtötte a három pontot.

A Ferencszállás SE az utolsó helyről várta a Móravárosi Kinizsi SK együttesét, mely a 12. forduló előtt a 9. helyen állt a tabellán. Azt már előre sejteni lehetett, hogy valószínűleg nem egy "pengés" mérkőzést fognak látni a kilátogatók, e félelmek be is igazolódtak. A Kinizsi az előző fordulóban a Földeák csapatával játszott igen színvonalas mérkőzést, ahol vereséget szenvedett ugyan, de a csapat elmondhatta magáról, hogy idei legjobb teljesítményével kapott ki. Vasárnap azonban a jó teljesítmény mindkét csapat részéről hiányzott. A kezdő sípsó után a Ferencszállás kezdeményezett, tette ezt olyan jól, hogy az első 30 percben még csak momentuma sem volt a Kinizsi gárdájának - mintha egy teljesen más csapat játszott volna az egy héttel korábbihoz képest. Az első félidőben egyik csapat sem jutott el értékelhető helyzetig. A szünetben a vendégek három cserével is igyekeztek frissíteni játékukon, melyek némi lendületet vittek a Kinizsi játékába. A 61. percben

Gerebicz Attila

hozta kihagyhatatlan helyzetben

Krébesz Attilát

, akit az ötösön belül többször is megpróbáltak szerelni, de a vendégek támadója, harcias hozzáállásával mégis, be tudta gurítani a mérkőzés egyetlen gólját (0-1). Ezek után több lehetőség is adódott a vendég Móraváros csapata előtt, ám a helyzetek rendre kimaradtak. A Ferencszállás a második félidőben igen szürke játékot produkálva keveset veszélyeztette a móravárosi kaput. Hozzátartozik a mérkőzés eseményekben nem bővelkedő krónikájához, hogy a 85. percben

Varga Gábor

megkapta második sárga lapját, így az utolsó perceket emberhátrányban játszotta a Kinizsi.

Labdarúgó megyei III. osztály Tisza-Maros csoport 12. forduló:

Ferencszállás SE - Móravárosi Kinizsi SK 0-1 (0-0)

Ferencszállás 100 néző. Vezette: ifj. Tóth S. (Bán, Takács J.)

Ferencszállás SE:

Csapó - Zsoldos, Rauck, Botlik, Rutai T., Rutai L., Selmeczi-Tóth N., Kócsó, Ocskó (Bogdán Z. 68'), Nagy K. (Kovács A. 80') Kovács P. Csere: Márkus Dávid, Selmeci-Tóth G., Selmeci-Tóth Sz.

Móravárosi Kinizsi SK:

Varga L. - Varga P.,(Varga G. 46'), Lukovics, Laczi N., Valkai (Koncsek 46'), Petrusán, Vidákovics, Makra (Gerebicz 46'), Laczi Z., Krébesz, Valkai.

Sárga lap:

Rutai L. (68'), ill. Varga P. (32'), Vidákovics (79'), Laczi Z. (81').

Piros lap:

Varga G. (85') Gerebciz Attila:

"Ha az előző héten azt mondtam, hogy az idei év legjobb játékával kaptunk ki, akkor most azt mondom, hogy az idei év legborzalmasabb játékával nyertünk. Csak a három megszerzett pontnak tudok örülni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.