Sport

Kosárlabda: videózással, edzésekkel készül a nyitányra a Szedeák

Kosárlabda: videózással, edzésekkel készül a nyitányra a Szedeák

2012. október 1., hétfő
Kosárlabda: videózással, edzésekkel készül a nyitányra a Szedeák

Október 7-én, vasárnap kezdi bajnoki szereplését a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A-s férfi kosárlabdacsapata. A rajt előtti hét kemény edzésekkel és videózással telik.

Hétfő délelőtti edzést követően beszélgettünk a 26. születésnapját épp hétfőn ünneplő Vida Mátéval, a Szedeák egyik alapemberével. "Köszönöm szépen a köszöntést! Ünneplés? Mivel elég nehéz és kemény menetelés vár ránk, így csak szolid ünneplés lesz a csapattal" - fogadta jókívánságainkat az irányító. "Most kaptuk meg

Molnár Józseftől

az edzésprogramot, még nem is tudtam megnézni, de előre jelezte a mester, hogy mivel vasárnaptól szombatig 7 nap alatt 3 meccsünk lesz, ezért úgy kell készülnünk, hogy ne csak az elsőn legyünk fizikálisan a topon, hanem mindhárom alkalommal a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtanunk. Az biztos, hogy a tréningek mellett fogunk videózni is, kielemezzük az ellenfeleket, valamint a szombati meccs felvételét egyénileg és csapatszinten, a pozitív dolgokat, valamint azokat a részeket is, ahol még javítanunk kell a játékunkon" - közölte Vida a heti tennivalók kapcsán. A Szedeák 1-ese hozzátette, sokkal jobban tetszett neki a két új amerikai légiós,

John Gilchrist

és

Anthony Gurley

mozgása a szombati találkozón, mint a korábbi két jelölté. "Még nyilvánvalóan szokniuk kell a csapatot, de az első fellépésükön biztató volt a játékuk." A Naturtex-SZTE-Szedeák együttese október 7-én, vasárnap 17 órától kezdi meg az NB I/A csoportos bajnokság küzdelmeit, a nyitófordulóban rögtön egy presztízscsatával a Factum Sport Debrecen gárdája ellen. A találkozót a SZEGEDma.hu percről-percre frissülő online tudósítás formájában közvetíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.