Molnár József: hiányoztak a vezéregyéniségek

2012. december 21., péntek · 8 hozzászólás

Nem érzi úgy, hogy a játékstílussal vagy a játékosokkal való kapcsolatával lett volna a baj, ugyanakkor úgy látja, a Szedeáknak nincs igazi vezéregyénisége, ráadásul a csapat tagjaiból hiányzik az a képesség, hogy nyomás alatt jó döntéseket hozzanak – véli a csütörtökön menesztett tréner, Molnár József.
Tovább »

Kosárlabda: 12 pontos előny után sima Szedeák-zakó a Nyírségben

2012. december 19., szerda · 40 hozzászólás

Hiába kezdett nagyszerűen a szegedi gárda, a nagyszünetig egyenlített a Nyíregyháza, majd a harmadik negyedben faképnél hagyta széteső ellenfelét. Fontos mérkőzést buktak el Dukicék. Tovább »

Kosárlabda: kulcsmeccset vív Nyíregyházán a Szedeák

2012. december 18., kedd · 7 hozzászólás

Mindkét együttes négy-négy győzelemmel áll a tabellán, s amelyikük megnyeri a szerdai összecsapást, sokkal kedvezőbb kilátásokkal folytathatja a harcot a legjobb nyolcba jutásért. Tovább »

Kosárlabda: Debrecenben ért véget a Szedeák-böjt

2012. december 12., szerda · 36 hozzászólás

Október 26-a után nyert ismét bajnoki mérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák. A szegediek Dukic és Csorvási vezérletével őrölték fel idegenben a sereghajtó Debrecent. Reméljük, ez a siker lendületet ad! Tovább »

Kosárlabda: jó kezdés után Pécsen sem nyert a Szedeák

2012. december 9., vasárnap · 44 hozzászólás

Bár remekül kezdett a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese Pécsen, a hazaiak a második félidőben megfordították a meccset, s előnyüket végig meg is tudták tartani.
Tovább »

Kosárlabda: reménytelen küzdelem után Szedeák-zakó Körmenden

2012. december 1., szombat · 49 hozzászólás

Légiósai remek játékával az első perctől kezdve nyomatékosította a Körmend a Szedeákban, hogy ki nyeri a mérkőzést, a szegedieknek végig esélyük sem volt a győzelemre.
Tovább »

Kosárlabda: Tóth Ádám gyűrűtörése megroppantotta a Szedeákot + FOTÓK

2012. november 23., péntek · 32 hozzászólás

Hiába vezetett tíz ponttal a Paks ellen a szegedi együttes, a végén sokat hibázott, tizenkét büntetőt is elrontott, így a listavezető fordítani tudott. Ilyen körülmények közt igen fájó ez a vereség. Tovább »

Kosárlabda: Atom-csapást tervez a Szedeák

2012. november 22., csütörtök · 10 hozzászólás

A kátyúba ragadt szekeret az éllovas elleni bravúrral lendítenék előre Csorvási Milánék. Pénteken Szegedre érkezik a négyszeres magyar bajnok, négyszeres kupagyőztes Paks, vétek lenne kihagyni ezt a kosárcsemegét! Tovább »

Kosárlabda: két amerikai vezette diadalra a Sopront a Szedeák ellen + FOTÓK

2012. november 18., vasárnap · 39 hozzászólás

A második negyed végétől lépett el a hazai együttes a mieinktől. Wise 40, Thomas 30 pontot dobott, a két hátvéd ellen nem volt orvosság, súlyos vereséget szenvedtek a mieink. Tovább »

Tanács Attila a ZTE elleni vereségről: Elfogadhatatlan, hogy így kezdjünk!

2012. november 13., kedd · 13 hozzászólás

Szombaton hosszabbításban szenvedett fájó vereséget a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdacsapata az NB I/A-ban a ZTE gárdájától. A drámai körülmények között elbukott hazai találkozó kapcsán Tanács Attilát, az együttes erőcsatárát kérdeztük.
Tovább »

Kosárlabda: fájó Szedeák-zakó hosszabbításban + FOTÓK

2012. november 10., szombat · 35 hozzászólás

Pocsék első félidőt követően mínusz húszról talpra állt a Szeged, majd a hajrában győzelmi esélyt szalasztott el. A hosszabbítást a ZTE bírta jobban, miközben elfogytak a hazai centerek.
Tovább »

Kosárlabda: győzni kell a ZTE ellen a Szedeáknak

2012. november 9., péntek · 4 hozzászólás

Maximálisan kiszolgálná lelkes közönségét a rájátszásba vágyó szegedi csapat: Molnár József vezetőedző azt várja, hogy jó játékkal fektessék két vállra a 2010-es bajnok Zalaegerszeget. Tovább »

Fekete Stefan: Mindig a csapat az első!

2012. november 7., szerda · 6 hozzászólás

Új irányító érkezett Szegedre: a Debrecenből érkezett, újvidéki születésű, de magyar állampolgár Fekete Stefan pár napja már a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesével edz. A kedd esti edzés előtt mi is megnéztük az új egyest.
Tovább »

Kosárlabda: kevésen múlt a Szedeák kaposvári sikere

2012. november 3., szombat · 46 hozzászólás

Jó kezdés után elúszni látszott a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzés a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesének, mely azonban visszajött a meccsbe, s csak kevésen múlt, hogy nem fordította meg az eredményt.
Tovább »

Vida Máté: Fizikálisan nagyon rendben van a csapat

2012. október 30., kedd · Hozzászólok

Remekül rajtolt a bajnokságban, legutóbb pedig fontos győzelmet aratott a Jászberény ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A-s kosárlabdacsapata. A pénteki diadalból az irányító Vida Máté is alaposan kivette a részét.
Tovább »

Kosárlabda: legyűrte a Berényt a Szedeák-szív + FOTÓK

2012. október 26., péntek · 28 hozzászólás

Döcögős, sok hibával tarkított kezdés után a végjátékban felőrölte a Naturtex-SZTE-Szedeák a Jászberény együttesét péntek este.
Tovább »

Kosárlabda: kulcsmeccset vív a Jászberénnyel a Szedeák

2012. október 25., csütörtök · 6 hozzászólás

Két vesztes mérkőzést követően fogadja pénteken a szegedi együttes a Földi Sándor vezetésével egyre masszívabb, szintén a legjobb nyolcba vágyó jászságiakat. Nincs mese, győzni kell! Tovább »

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák – Jászberény kosármeccsre!

2012. október 24., szerda · Hozzászólok

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában három darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a pénteki NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre! Tovább »

Kosárlabda: simán verte az Alba a Szedeákot + FOTÓK

2012. október 20., szombat · 30 hozzászólás

Nem sikerült a bravúr: a gyenge napot kifogó szegedi együttest már az első negyedben faképnél hagyta az esélyes Fehérvár, s előnyét végig növelve magabiztosan győzött idegenben is. Tovább »

Kosárlabda: megcsípné az Albát a Szedeák

2012. október 19., péntek · 2 hozzászólás

Az előző szezon ezüstérmesét még csak megszorongatták, a bronzérmest viszont már két vállra fektetnék Csorvási Milánék. Kosárcsemege vár szombaton a szegedi szurkolókra, érkezik az Alba Fehérvár! Tovább »

Kosárlabda: karnyújtásnyira volt a bravúrtól a Szedeák Szombathelyen

2012. október 13., szombat · 18 hozzászólás

Csaknem meglett a háromból három a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesének Szombathelyen. Molnár József csapata többször is vezetett a mérkőzésen, ám a végén a jobban koncentráló hazaiaké lett a diadal.
Tovább »

Kosárlabda: Ivosevékhez utazik szombaton a Szedeák

2012. október 12., péntek · Hozzászólok

Két egyaránt százszázalékos csapat mérkőzik meg szombaton este Szombathelyen. Az újjáalakult Szeged az előző szezon ezüstérmesénél bizonyíthat, mely többek között Levyvel és Ivosevvel erősített. Tovább »

Kosárlabda: hősies harcban nyert a Szedeák + FOTÓK

2012. október 10., szerda · 11 hozzászólás

Fantasztikus csatában, óriási szívvel küzdve egy ponttal verte a Nyíregyházát a szegedi csapat. Mindig akadt, aki hátára vette az együttest, ez igazi férfimunka volt! Tovább »

Kosárlabda: a Nyíregyháza ellen építené tovább álmait a Szedeák

2012. október 9., kedd · 10 hozzászólás

Két olyan együttes méri össze tudását szerdán az újszegedi sportcsarnokban, mely egyaránt győzelemmel nyitotta a bajnokságot. Csorvási Milánék a második sikert is behúznák a szombati szombathelyi túra előtt. Tovább »

Kosárlabda: fantasztikus védekezéssel nyert a Szedeák + FOTÓK

2012. október 7., vasárnap · 26 hozzászólás

Győzelemmel rajtolt a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese a férfi kosárlabda NB I/A-ban, miután a Debrecen ellen fantasztikus védekezéssel aratott megérdemelt győzelmet.
Tovább »

Kosárlabda: Gurley kontra Carter – a Debrecent fogadja a rajton a Szedeák

2012. október 5., péntek · 5 hozzászólás

Vasárnap 17 órakor megkezdi szereplését a férfi kosárlabda NB I/A csoportban az újjáalakult Naturtex-SZTE-Szedeák. Gurley és Gilchrist érkeztével teljes a keret, a Debrecent mindenképp meg kell verni. Tovább »

Kosárlabda: győzelemmel zárta felkészülését a Szedeák + FOTÓK

2012. szeptember 29., szombat · 7 hozzászólás

Végig vezetve, magabiztos győzelemmel zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese a Spartak Szabadka gárdája ellen. A két amerikai újonc remek játékkal mutatkozott be.
Tovább »

Kosárlabda: fáradtan is nagyot csatázott a Szedeák

2012. szeptember 22., szombat · Egy hozzászólás

Péntek estét követően szombaton kora délután ismét összemérte erejét a Naturtex-SZTE-Szedeák és a román bajnokság ezüstérmese, a BC Temesvár. A hazaiak most az előző napinál simábban nyertek a fáradt, tartalékos, de jól küzdő szegediek ellen. Tovább »

Következő oldal »