Sport

Szeged 2011: Lóczi pályaedzőként segít, de „tűzoltó” trénert ajánl

Szeged 2011: Lóczi pályaedzőként segít, de „tűzoltó” trénert ajánl

2012. április 11., szerda
Szeged 2011: Lóczi pályaedzőként segít, de „tűzoltó” trénert ajánl

A Szeged 2011 vezetősége továbbra is keresi Futó Tamás utódját, az edzéseket ideiglenesen Lóczi István vezeti, aki úgy nyilatkozott portálunknak, hogy egy tűzoltó, tábornok típusú edző lenne képes felrázni a gárdát.

Ahogy arról

tegnap beszámoltunk

a hétvégi Honvéd ellen elszenvedett vereség után elfogadta a klub vezetősége

Futó Tamás

vezetőedző lemondását, s jelenleg is lázasan folynak a tárgyalások a szakember utódjának személyéről. A keddi edzést

Lóczi István

szegedi pro licences edző irányította, s valószínű, hogy a szerdai tréninget is ő vezényli, ha pedig nem sikerül hétvégéig megtalálni a kék-feketék új mesterét, akkor ő ülhet le a szombati bajnokin a kispadra a SZVSE-stadionban. „Múlt héten beszéltünk először a vezetőséggel. Akkor az utánpótlás területén került szóba a munkám, vasárnap már arról volt szó, hogy pályaedzőként is segítsem a csapatot, hétfőn felkértek, hogy tartsam meg az edzést, kedden pedig már az is szóba került, hogy ha nem lesz megegyezés a kiszemelt trénerekkel, akkor üljek le a Nyíregyháza elleni bajnokin a kispadra. Én nem gondolkodok többen, mint a pályaedzőség. Egyrészről nem ismerem a mezőnyt, és nem tudnék teljes állásban foglalkozni a csapattal; délelőtt tanítok, és több külföldi szakmai utam van már leszervezve a közeljövőben. A tapasztalatom pedig az, hogy az egész csapat pszichésen le van ülve, elkeseredést érzek a játékosoknál. Ide most egy igazi tűzoltó, tábornok típusú edző kellene, aki szuggesztív személyiség, és felrázza a futballisták a következő nyolc fordulóra, én nem ilyen típus vagyok, ahol eddig dolgoztam, ott hosszú távon kellett építkezni. Becsületből elvállalom, hogy segítek a csapaton, lévén, hogy szegedi vagyok, és nekem is szívügyem, hogy legyen a városban NB II-es gárda” – mondta el portálunknak Lóczi István. Információink szerint a Szeged 2011 vezetősége folyamatosan tárgyal kiszemelt edzőkkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.