Politika

Orbán Viktor: az légy, aki vagy! (videó)

Orbán Viktor: az légy, aki vagy! (videó)

2023. október 25., szerda
Orbán Viktor: az légy, aki vagy! (videó)

Innen nézve úgy fest, mintha a nyugatiak számára a szabadság valamiféle menekülést jelentene. Szabadulj meg önmagadtól, szabadulj meg attól, aminek születtél, de legalábbis változtasd meg azt, aminek születtél. Nődd ki a múltadat, mint egy gyermekbetegséget, válts nemet, válts nemzetet.

ezzel kezdte gondolatsorát a miniszterelnök.

Mindezek után, ha ez ember ezektől megszabadult, akkor lehet csak szabad nyugaton - fejtette ki Orbán Viktor.

"Mi itt Magyarországon éppen az ellenkezőjére vágytunk".

A magyarok arra vágytak, hogy végre azok lehessenek, akik valójában. Kiemeli a miniszterelnök, hogy a magyar nemzetnek a szabadság nem menekülés önmaga elől, ez a hatalmas felfogásbéli különbség.

A szabadság megérkezés, hazatalálás, vállalás. Az légy, aki vagy! Vállald, hogy magyarnak születtél, kereszténynek születtél, nőnek vagy férfinak születtél, apádnak és anyádnak vagy a gyermeke. A férjednek és a feleségednek vagy a társa. A lányodnak vagy a fiadnak vagy a szülője. Vállald, hogy barát vagy és hogy a hazád fia vagy, hazafi vagy.

fogalmazta meg Orbán Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.