Varga Mihály: a kormány befektetőbarát környezet kialakítására törekszik

2017. február 23., csütörtök · Egy hozzászólás

A folyamatban lévő fejlesztések és az elmúlt időszakban bejelentett új beruházások a befektetői bizalom erősödését és Magyarország tőkevonzó képességének folyamatos javulását tükrözik – jelentette ki Varga Mihály csütörtökön Budapesten, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társaságának közgyűlésén. Tovább »

Szijjártó Péter: szoros a finn-magyar szövetség az Európa jövőjéről szóló vita legfőbb elemeiben

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

Szoros politikai szövetség van Finnország és Magyarország között az Európa jövőjéről szóló vita legfontosabb elemeiben – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon nyilatkozva szerdai helsinki tárgyalásai után. Tovább »

Uniós és magyar költségvetési források is segítik a Horvátországgal közös fejlesztéseket

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

Az európai uniós és a magyar költségvetési forrásokból finanszírozott programokról tartott előadást hétfőn Eszéken a Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődés Központban (HMOMK) Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Tovább »

A szisztematikus határellenőrzésről egyeztetett a magyar és a horvát belügyminiszter

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

Pintér Sándor

A határellenőrzés biztonságának fokozásáról egyeztetett Pintér Sándor magyar és Vlaho Orepic horvát belügyminiszter hétfőn Budapesten. Egy a múlt héten elfogadott uniós jogszabály alapján a jövőben mindenkit ellenőrizni kell, függetlenül attól, hogy ki- vagy belép az Európai Unió területére. Tovább »

Lázár a Kormányinfón: 2021-re négysávos út köti össze Szegedet és Debrecent (FRISSÍTVE)

2017. február 16., csütörtök · 18 hozzászólás

Lázár János

Lázár János szerint Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, az illegális bevándorlás azonban érdemben veszélyeztetheti az elmúlt években helyreállított közbiztonságot. Bejelentette, hogy a kormány jóváhagyta a Szegeddel kötött megállapodást. Tovább »

Szijjártó Péter Canberrában: Ausztrália és Magyarország migrációs politikája teljesen megegyezik

2017. február 15., szerda · Hozzászólok

Szijjártó Péter

Ausztrália és Magyarország migrációs politikája teljesen megegyezik, ezért Magyarország határozottan támogatja Ausztrália tagságát az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon nyilatkozva szerdai canberrai tárgyalásai után. Tovább »

Következő oldal »