Orbán: nemzeti konzultáció indul a Magyarország előtt álló veszélyek kérdésében

2017. február 20., hétfő · 14 hozzászólás

Orbán Viktor

Nemzeti konzultáció kezdődik annak az öt veszélyforrásnak a kérdésében, amelyekkel Magyarországnak az idén szembe kell néznie – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlament tavaszi ülésszakát megnyitó napirend előtti felszólalásában. Tovább »

Századvég: még a baloldalon is kevesen támogatják Botka miniszterelnökségét

2017. február 17., péntek · 84 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

Még a baloldalon is kevesen látnák szívesen Botka László szegedi polgármestert (MSZP) a miniszterelnöki székben – derül ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Orbán Viktor: minden állami vezető kapjon államtudományi képzést

2017. február 14., kedd · 3 hozzászólás

orban_viktor07_gs

A kormánynak célja, hogy valamennyi állami vezető részesüljön államtudományi képzésben, legyen szó területi vagy központi szerv vezetőjéről – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) lapjának adott interjújában. Tovább »

Kakas Béla az Orbán-évértékelőről: Erős országra van szükség, így erősödhet Csongrád megye is

2017. február 11., szombat · 29 hozzászólás

kakas_bela01_gs

A nemzet- és identitástudat megerősödését tartja a legfontosabb elemnek Orbán Viktor évértékelőjében Kakas Béla. A közgyűlési elnök azt hangsúlyozta, erős vezetésre van szüksége hazánknak, ez a záloga annak, hogy Magyarország képes legyen arra, hogy fenntartsa magát. Tovább »

B. Nagy László az Orbán-évértékelőről: Példátlan lendületet kap Szeged

2017. február 11., szombat · 21 hozzászólás

bnagy_sajttaj002kf“A politikánkat folytatni kell, s ebből nem szabad engedni” – vallja B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési biztos Orbán Viktor pénteki évértékelő beszéde kapcsán. Úgy fogalmazott, 2016 politikai és gazdasági stabilitása jó költségvetési évet eredményezett, amely Szegednek is jó hír, hiszen a város soha nem látott lendületet kaphat a fejlesztések útján.
Tovább »

Gyávaság, gyengeség, tüntetés – így reagált az ellenzék a kormányfő évértékelőjére

2017. február 10., péntek · 4 hozzászólás

Orbán Viktor; Nyakó István

Gyávának nevezte a miniszterelnököt az MSZP, a Jobbik szerint sok minden kimaradt, a DK zagyvaságoktól hemzsegő, összefüggéstelen beszédet hallott, az LMP gyengeséget lát, az Együtt pedig tüntetést tartott. Tovább »

Következő oldal »