Orbán: minden népnek gondoskodnia kell saját biztonságáról és jólétéről

2017. március 25., szombat · Egy hozzászólás

Európát csak akkor lehet rendbetenni, ha minden nép gondoskodik saját hazájának biztonságáról és jólétéről – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában, miután az európai uniós tagországok és az uniós központi intézmények vezetői aláírták az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot. Tovább »

Orbán Viktor: meg kell erősíteni az európai védelmi rendszert

2017. március 23., csütörtök · Hozzászólok

A NATO és az Európai Unió nyugat-balkáni bővítését sürgette Orbán Viktor miniszterelnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral folytatott csütörtöki budapesti megbeszélésén, az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t. Tovább »

Orbán Viktor: győztes várossá kell tenni Salgótarjánt

2017. március 21., kedd · 7 hozzászólás

Orbán Viktor; Fekete Zsolt

Olyan fejlődési pályát kell felrajzolni, amelynek révén vesztes városból győztes várossá tehetjük Salgótarjánt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Modern városok program salgótarjáni állomásán, Fekete Zsolt (MSZP) polgármesterrel tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Orbán Viktor: 65 milliárd forinttal több jut idén a magyar kultúrára

2017. március 15., szerda · Hozzászólok

Orbán Viktor

A felépített új gazdasági rendszer működik és ennek következtében idén 65 milliárd forinttal több jut a magyar kultúrára, mint az előző évben – erről Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth-díjjal kitüntetett kiválóságok tiszteletére adott díszvacsorán mondott köszöntőjében beszélt. Tovább »

Orbán: Brüsszelt meg kell állítani! (FRISSÍTVE)

2017. március 15., szerda · 26 hozzászólás

Orbán Viktor

Brüsszelt meg kell állítani, és a kormányzati felelősséget továbbra is a nemzeti erők kezében kell tartani – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumnál rendezett március 15-i díszünnepségen. Tovább »

Szabó Gábor: Az ELI körül létrejövő ipari parkban a tudás lehet az összekötő kapocs

2017. március 13., hétfő · 7 hozzászólás

eli

Önmagában az ELI nem hoz olyan gazdasági hasznot, ami a régió fejlődését szemmel látható módon megváltoztatja – mondja Szabó Gábor. Az SZTE rektora ezért is tartja fontosnak a lézeres kutatóközpont körül egy tudáspark létrehozását, amelynek első üteme 3,5-4 milliárdos beruházással egy épület felújításával, illetve új építésével kezdődik. Tovább »

Orbán Viktor: a migránsok őrizetbe vétele nem egyenlő a fogva tartással

2017. március 10., péntek · Egy hozzászólás

Orbán Viktor

A migránsok idegenrendészeti őrizetbe vétele nem egyenlő a fogva tartással, ugyanis aki nem akarja megvárni az ügyének lezárását, az Szerbia irányába távozhat ezekből a központokból – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos tanácskozása után tartott sajtótájékoztatóján pénteken. Tovább »

Következő oldal »