Nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány a buszbaleset áldozatainak emlékére – tizenhatan haltak meg Olaszországban (FRISSÜL)

2017. január 23., hétfő · 20 hozzászólás

14849827602344920_800x600

Tizenhat súlyosan megégett holttestet emeltek ki a tűzoltók a Verona mellett balesetet szenvedett, magyar középiskolás diákokat szállító autóbusz roncsai közül – közölte szombat reggel az olasz rendőrség parancsnoka, Geralomo Lacquaniti. Tovább »

Haág Zalán: Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni

2017. január 20., péntek · 81 hozzászólás

kdnp_milka64_gs

A KDNP politikusa szerint Botkát egy cseppet sem érdekli a város sorsa, miközben a kormány komoly beruházásokat tervez. Haág úgy látja, Botka László nincs tisztában az átlag polgár gondjaival, mivel ő maga alig mutatkozik az emberek között. Egyetért azokkal, akik azt gondolják, le kell mondania a szegedi polgármesternek, hogy kormányfőjelölti ügyeit választott tisztségétől függetlenül intézhesse. Tovább »

Orbán Viktor levelet és tényadatokat tartalmazó mellékletet küldött a Professzorok Batthyány Körének

2017. január 19., csütörtök · 2 hozzászólás

Orbán Viktor köszönőlevelet és egy 25 pontos listát küldött a Professzorok Batthyány Körének (PBK), amely olyan, a kormányzati döntések kiindulópontjául szolgáló adatokat tartalmaz, melyek eltérnek a PBK által közölt elemzéstől – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár csütörtökön az MTI-t. Tovább »

Miközben Botka a saját pecsenyéjét sütögeti, odakozmálhat Szeged jövője?

2017. január 19., csütörtök · 99 hozzászólás

botka_laszlo_sajttaj02_gs

Példátlan bunkóságot, lelki-mentális problémákat emlegetnek szegedi kormánypárti politikusok azzal kapcsolatban, ahogy Botka László Orbán Viktor tervezett látogatásáról nyilatkozott. Tovább »

Orbán: helyben kell segíteni a közel-keleti keresztényeket

2017. január 12., csütörtök · 2 hozzászólás

Balog Zoltán; Orbán Viktor

Az üldözött közel-keleti keresztények esetében is az a magyar kormány álláspontja, hogy a segítséget kell odavinni és nem a bajt idehozni – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke, annak kapcsán, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután az Országházban tárgyalást folytatott Mar Ignatius Joseph III. Younannal, a szír katolikus egyház vezetőjével. Tovább »

Orbán: a határvédelem továbbra is kiemelt nemzetbiztonsági ügy (FRISSTÍVE)

2017. január 12., csütörtök · 2 hozzászólás

Kontrát Károly; Simicskó István; Balogh János; Orbán Viktor

A magyar határra nehezedő nyomás a következő években nem fog megszűnni, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a határvadászképzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén. Tovább »

Következő oldal »