Hisszük, hogy munkánknak volt és van értelme – Emlékmisét tartott a Csodaszarvas Polgári Kör + FOTÓK

2017. augusztus 14., hétfő · 6 hozzászólás

csodaszarvas_polgari_kor_szentmise005kf

Emlékmisét tartottak a Csodaszarvas Polgári Kör élő és elhunyt tagjaiért. Huszonhat csokor virágot tettek ki a templom szembemiséző oltára elé, amelyeket az elhunytak családtagjai a sírokon helyezhettek el.
Tovább »

B. Nagy László a tusványosi beszédről: Hazánk jövője a tétje a jövő évi választásoknak!

2017. július 24., hétfő · 16 hozzászólás

b_nagy_laszlo03_gs

A V4-ek, köztünk hazánk is azért küzd, hogy megmaradjon a nemzetállami szuverenitása. Ez a küzdelem mindenre kihat, ezért is óriási a tétje a jövő évi választásoknak – mondta el portálunknak B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő Orbán Viktor tusványosi beszédét értékelve. Tovább »

Reakciók Orbán Viktor tusványosi beszédére (FRISSÜL)

2017. július 22., szombat · 6 hozzászólás

Németh Zsolt; Orbán Viktor

Az ellenzéki pártok is reagáltak Orbán Viktor szombati beszédére. Botka László szerint Orbán Viktor célja, hogy szembeállítsa Magyarországot Európával, a DK szerint a miniszterelnök elveszítette kapcsolatát a magyar valósággal. A Párbeszéd szerint Orbán Viktor saját népével harcol, AZ Együtt pedig hazugsággal vádolja a kormányfőt. Reakciók. Tovább »

Tusványos – Orbán: Magyarország Trianon óta nem állt ilyen közel ahhoz, hogy virágzó ország legyen (FRISSÜL)

2017. július 22., szombat · 29 hozzászólás

Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén tartott előadást Tusnádfürdőn szombaton, amelyben kitért a V4-ek megerősödésére, az Európai Unió problémáira és a migrációs válság kezelésére is. Tovább »

Következő oldal »