A romániai magyarság további támogatásáról egyeztetett Orbán Viktor Kelemen Hunorral

2017. június 26., hétfő · Hozzászólok

Kelemen Hunor; Orbán Viktor

Az erdélyi magyar közösség aktuális problémáiról, kihívásairól tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke hétfő délelőtt az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t. Tovább »

Orbán: az EU-csúcs ülésének legnagyobb eredménye az unió védelmi dimenziójának erősítése (FRISSÍTVE)

2017. június 23., péntek · Hozzászólok

Havasi Bertalan; Orbán Viktor

Az Európai Unió védelmi dimenziójának erősítése az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozójának legnagyobb eredménye, az ülésen teljes egyetértés volt, minden tagállam részt kíván venni a kialakuló rendszerben – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a tanácskozást követően. Tovább »

Orbán Viktor: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

Havasi Bertalan; Orbán Viktor

Nincs egyetértés az uniós tagországok között a migránsok elosztását illetően, mivel a nyugatiak úgy akarnak megszabadulni az oktalanul beengedett migránsoktól, hogy szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket a saját országunkba, mint például Magyarország – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az európai uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve, magyar újságíróknak nyilatkozva. Tovább »

Orbán: minél többet ad fel hitéből és a kultúrájából Európa, annál gyengébb lesz

2017. június 21., szerda · Hozzászólok

Orbán Viktor

Orbán Viktor szerint Európának meg kell értenie, hogy minél többet ad fel saját hitéből és kultúrájából, annál gyengébb lesz politikailag és gazdaságilag – a miniszterelnök erről szerdán, Budapesten, a megújult Klebelsberg-kastély ünnepélyes átadásán beszélt. Tovább »

Orbán: különböző kulturális alapokból különböző migrációs politikák származnak

2017. június 19., hétfő · Hozzászólok

RUTTE, Mark; Orbán Viktor; MICHEL, Charles; SZYDLO, Beata

Különböző kulturális alapokból különböző migrációs politikák származnak – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Varsóban, a visegrádi országok (V4) és a Benelux-államok kormányfőinek csúcstalálkozója után. Tovább »

Orbán: elsőként bizonyítottuk be, megállítható a népvándorlás (FRISSÍTVE)

2017. június 17., szombat · 5 hozzászólás

orban_rendorseg

Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Hősök terén, ahol 1206 rendőr tiszthelyettes tett ünnepélyes esküt szombaton. Tovább »

Következő oldal »