Politika

Pojácának nevezte Szabó Bálintot a szegedi ellenzék

Pojácának nevezte Szabó Bálintot a szegedi ellenzék

2021. november 10., szerda
Pojácának nevezte Szabó Bálintot a szegedi ellenzék

Tápai Péter, a Szegedi Fidesz alelnöke szerint Szabó Bálint független képviselő jobban tenné, ha az energiáját inkább velük együtt Botka László leváltására fordítaná.

Mint arról korábban beszámoltunk, Szabó Bálint lemondásra szólította fel Nemesi Pált, az ügy kapcsán pedig kérdéseket intézett a Szegedi Fideszhez. megkeresésünkre a párt azt nyilatkozta a Szegedmának: Szabó Bálint személyiségét és politikai őszinteségét jól leírja, hogy ismét hazudott, hiszen a hétfőre ígért sajtótájékoztatót szerdára sikerült megejtenie. Másrészt a párt szerint Szabó Bálint az egyetlen politikus, akinek papírja van róla, hogy hazudott, mivel azt állítja magáról, hogy elrabolták, miközben a rendőrségen ezt nem sikerült bizonyítania.

Harmadrészt a független politikus arról is hazudott, hogy lemond az önkormányzati képviselőségéről. Tápai Péter meglátása szerint Szabó Bálintnak ezzel a kérdésekkel kellene foglalkoznia és azzal, hogy hitelessé tegye saját magát.

,,Azok a sajtótájékoztatók, amelyek pusztán arról szólnak, hogy felhívja magára a figyelmet, nem több, mint egy egyszerű pojácaság.” - mondta a Szegedi Fidesz alelnöke.

A Szegedi Fidesz megválaszolta Szabó Bálint kérdéseit is, melyek közül az első az volt, hogy a párt vállalhatónak tartja-e Nemesi Pál tevékenységét.

Nemesi Pál tevékenysége vállalható, hiszen nagyon régóta az építőiparral foglalkozik, nagyon sok nevezetes épület kivitelezése kötődik a cége nevéhez – válaszolta Tápai. Szerinte minden építőipari cég tevékenysége vállalható, aki Szegedet építi és a megújulásáért fáradozik.

A helyi ellenzék Nemesi Pál kormánybiztosi tevékenységével is egyetért, hiszen azon munkálkodik, hogy minél több forrás érkezzen annak érdekében, hogy a déli régió kiemelkedővé, fejlődővé váljon a következő években.

A párt továbbá azt kéri Szabó Bálinttól, hogy a sajtótájékoztatók helyett fordítsa az energiáját arra, hogy a helyi Fidesz mellé áll és segítse annak munkáját Botka László leváltásában.

És végezetül a Fidesz képviselője azt is leszögezte: Bartók Csaba, a Szegedi Fidesz elnökének szívecske-reagálása véletlenül történt meg, melyet azóta a képviselő már korrigált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.