Kultúra

Budapesti nyugdíjas a Pompeji-kiállítás negyvenezredik látogatója

Budapesti nyugdíjas a Pompeji-kiállítás negyvenezredik látogatója

2016. szeptember 20., kedd
Budapesti nyugdíjas a Pompeji-kiállítás negyvenezredik látogatója
pompei_40000_001kf

Pásztor Juditot kedd délelőtt köszöntötték a szegedi Móra Ferenc Múzeumban.

Újabb kerek látogatószámhoz érkezett a szegedi Pompeji-kiállítás: a tárlatot június óta immár negyvenezren látták. A negyvenezredik látogató kedden délelőtt 11 órakor érkezett a Móra Ferenc Múzeumba. A budapesti

Pásztor Judit

egy 21 tagú budapesti nyugdíjascsoport tagjaként látogatott el a napfény városába. A hölgyet a múzeum vezetése ajándékozta meg az előcsarnokban egy, a múzeum által összeállított ajándékcsomaggal és a szegedi Alabárdos étterembe, 2 fő részére szóló vacsorajeggyel. Emlékezetes: augusztus elején köszöntötte húszezredik látogatóját a szegedi Pompeji-kiállítás. Ez a szám bő másfél hónap alatt megduplázódott, már negyvenezren csodálhatták meg Pompeji kincseit a Móra Ferenc Múzeumban és kiállítóhelyein. Aki pedig lemaradt volna még erről az élményről, december 31-éig pótolhatja, eddig látogatható ugyanis a tárlat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.