86 forintos akció a Kondor-kiállításon

2017. február 16., csütörtök · Hozzászólok

Február 17-én lenne 86 éves Kondor Béla, a 20. század második felének egyik legjelentősebb képzőművésze, akinek mintegy 180 alkotásából a hónap végéig látható gyűjteményes kiállítás a Tornyai János Múzeumban. E hétvégén egységesen, 86 forintos áron tekinthetik meg az érdeklődők a nagyszabású tárlatot a hódmezővásárhelyi közgyűjteményben. Tovább »

Beszélgetés és tárlatvezetés is lesz Kondor Béla születésnapján a Tornyai János Múzeumban

2017. február 15., szerda · Hozzászólok

Kondor Béla alkotásaiból nyílt gyûjteményes kiállítás H

Kondor Béla (1931-1972) születésének 86. évfordulóján beszélgetést rendeznek a 20. század második felének legnagyobb hatású alkotója életútjáról és életművéről február 17-én, pénteken 17 órai kezdettel a Tornyai János Múzeumban. Tovább »

Elefántból egeret – Kass János bélyegeiből nyílt kiállítás Szegeden + FOTÓK

2017. február 10., péntek · Hozzászólok

belyegkiallitas010kf

Lehet nagy zenekarra és egy szál hegedűre is mesterművet írni – vallotta Kass János, akinek bélyegeit, bélyegterveit a SZAB Székház kiállításán tekinthetik meg az érdeklődők március ötödikéig. Tovább »

Lélek az agyagban – Dömötör Mihály fotói az elmúlásról és az örökkévalóságról az Emlékpontban

2017. január 31., kedd · Hozzászólok

emlekpont_domotor_mihaly_kiallitas_18

Hétfő este az Emlékpontban megnyílt Dömötör Mihály fotóművész Reqiuem egy téglagyárért című kiállítása. Miklós Péter intézményvezető köszöntőjében elmondta: Dömötör Mihály már eddig is több értékes tárlattal örvendeztette meg a fényképek kedvelőit, míg jelen témaválasztása – a tégla és a kő – fontos szimbóluma a közösség összetartásának, amely ha pusztulni kezd, az a spirituális határok változását is magával hozza. Tovább »

Következő oldal »