Politika

Menczer Tamás: Magyarországot nem fogják belesodorni a háborúba

Menczer Tamás: Magyarországot nem fogják belesodorni a háborúba

2024. április 30., kedd
Menczer Tamás: Magyarországot nem fogják belesodorni a háborúba

A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak - fogalmazott Facebook bejegyzésében a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

 

A bejegyzéshez kapcsolódó videóban a politikus elmondta, hogy a NATO főtitkár kijelentette, hogy minden fegyvert Ukrajnának kell juttatni. Az sem számít ha a NATO tagországok megszegik a szabályokat és az előírásokat.

Azt mondta a NATO főtitkár, nem baj ha a saját védelmünkre nem figyelünk, minden fegyvert Ukrajnának kell adni

- mondta Menczer Tamás.

A NATO óriási lépésekkel megy a háború felé. 100 milliárd dollárt akarnak belepumpálni a háborúba.

"Amit már látunk az már nem "csak" háborús készülődés, hanem világháborús, atomháborús készülődés" - hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató. Hozzátette: a baloldalon mindenki egyforma, azaz háborúpárti, külföldről finanszírozzák és irányítják őket és a végén úgy is összeborulnak.

Brüsszelben minket magyarokat nem tisztelnek, sőt zsarolnak és mindenfajta nyomásgyakorlással próbálkoznak a békepárti álláspontunk miatt

- zárta gondolatait Menczer Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.