Kultúra

Megérkezett Szegedre Paul Potts

Megérkezett Szegedre Paul Potts

2016. június 25., szombat
Megérkezett Szegedre Paul Potts
paul_potts_szeged

Megérkezett Szegedre a világhírű énekes Paul Potts, aki a Szegedi Szabadtéri Játékok A bolygó hollandi című előadásában játssza majd a Kormányos szerepét.

A tenor már megkezdte a próbákat

Szabó Máté

rendezővel.

Paul Potts

a Britain’s Got Talent c. tehetségkutató műsorban tűnt fel, 2007-ben. Potts-ról első ránézésre senki sem gondolta volna, hogy ekkora hang rejtőzik a torkában. Bár korábban szerepelt operaprodukciókban kisebb színpadokon, ez volt élete legnagyobb megmérettetése.

Puccini

Nessun dormáját olyan lehengerlően adta elő a válogatáson, hogy azonnal meghódította a közönséget és a zsűrit – élükön

Simon Cowellel

–, a bemutatkozásáról készült videót pedig mára több mint 141 millióan nézték meg a youtube-on. A világon a legtöbben tőle ismerik a gyönyörű áriát, szinte hihetetlen, de több mint kétszer annyi ember nézte meg a videómegosztón az ő verziójában, mint

Pavarotti

előadásában. Potts megnyerte az azévi Got Talentet. Életéről és a tehetségkutatóban elért sikereiről hollywood-i film készült, melyet One Chance címen vetítettek a mozik világszerte. Az elmúlt években négy stúdióalbumot adott ki, melyek közül az első, szintén One Chance címen 13 országban volt listavezető. Többszörös platinalemezei több mint 5 millió példányban keltek el világszerte. Összesen 44 országban fogadta kitörő lelkesedéssel a közönség, több mint 600 koncertet adott, közel 2 millió ember előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.