Kultúra

Fényjáték – fotópályázatot hirdetett a JGYPK

Fényjáték – fotópályázatot hirdetett a JGYPK

2015. szeptember 2., szerda
Fényjáték – fotópályázatot hirdetett a JGYPK
foto_fenykepezogep

A Fény Nemzetközi Éve kapcsán Fényjáték címmel nyílt fotópályázatot hirdetett a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kara.

Nemcsak az universitas hallgatónak, hanem minden szegedinek a jelentkezését is várja a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kara (SZTE JGYPK) Fényjáték címmel meghirdetett nyílt fotópályázatára szeptember 15-éig. A pályázatra olyan fekete-fehér vagy színes fotókat várnak, amelyek központi témája a fény. Alkotóként maximum 5 darab egyedi kép, illetve egy-egy, legfeljebb 5 darabból álló fotósorozat adható be a pályázatra. A kiírók „kiállításra kész”, vagyis paszpartuzott papírképet fogadnak, melynek mérete 50×70, vagy 30×40 centiméteres lehet papírképet várunk. A fotók mérete a paszpartun belül természetesen tetszőleges. Egyéb pályázaton eddig még nem szerepelt képeket kérnek, melyet a kiírók által felkért szakmai zsűri értékeli. Az első helyezett 20, a második 15, míg a harmadik helyezett 10 ezer forint pénzdíjazásban is részesül. A beérkezett pályaművekből kiállítást is rendeznek a Fény Nemzetközi Éve alkalmából tartandó rendezvénysorozat ideje alatt, szeptember 25-e és október 2-a között. További részleteket

ITT

olvashat a kiírásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.