Kultúra

A Blues Bell és Pribojszki Mátyás ad koncertet az IH-ban

A Blues Bell és Pribojszki Mátyás ad koncertet az IH-ban

2015. szeptember 22., kedd
A Blues Bell és Pribojszki Mátyás ad koncertet az IH-ban
Pribojszki_matyas

Szeptember 25-én, pénteken 19.30-tól rendhagyó koncerttel várja a közönséget az IH Café: a több mint két évtizedes szegedi Blues Bell együttes a szájharmonika világ élvonalába tartozó Pribojszki Mátyással lép színpadra.

Az ország egyik legszínesebb zenei világú blues formációja, a szegedi Blues Bell, több mint két évtizedes működése során állandó felállással dolgozik. Ezalatt a hazai és nemzetközi kiválóságok tekintélyes sorával szerepeltek már együtt. A most induló klubszerű sorozatban a házigazda zenekar őket hívja meg, alkalmanként a közönségnek is örömöt ajándékozó felszabadult zenélésre… Az első „hangszer-szkander” tiszteletbeli vendége a blues szájharmonika nemzetközileg is legkiválóbb jelességei közé tartozik.

Az ország egyik legszínesebb zenei világú blues formációja a szájharmonika világ élvonalába tartozó Pribojszki Mátyással lép színpadra pénteken az IH-ban - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=573040

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.