Kultúra

„Végül is ketten maradnak, Isten és a bor” - a bor és a színház kettőse a Délvidék Házban + FOTÓK

„Végül is ketten maradnak, Isten és a bor” -  a bor és a színház kettőse a Délvidék Házban + FOTÓK

2015. augusztus 6., csütörtök
„Végül is ketten maradnak, Isten és a bor” -  a bor és a színház kettőse a Délvidék Házban + FOTÓK
borszinhaz02kf

Július 31-én mutatta be a Trianon Múzeum „Végül is ketten maradnak Isten és a bor” című, újonnan létrehozott, nagyszabású borszínházi produkcióját, melynek az újszegedi Délvidék Ház adott otthont.

A maga nemében eddig páratlan, rendhagyó előadás célja az volt, hogy a Kárpát-medence borkultúráját ismertesse meg és népszerűsítse közérthető és szórakoztató módon.

Kolti Helga

színművésznő tolmácsolásával, közelebbi képet kaphattunk

Hamvas Béla

borfilozófiájáról melynek megértésében nagy szerepet játszott

Polák Dávid

sommelier 7 tételből álló borkóstolója. Az előadást zenei betétek fokozták, melyet a Jávor Pál Nemzeti Czigányzenekar előadásában halhattunk. Maga a színtér is különleges volt: az impozáns, mobil forgószínpad egyben speciális borászati kellékekkel berendezett kiállítóhely, amelynek muzeális értékű tárgyai az előadás díszletéül is szolgáltak. A borászati kiállítás mellett az érdeklődők nagyméretű színes tablókon követhették nyomon a Kárpát-medence bortörténetét.

Július 31-én mutatta be a Trianon Múzeum „Végül is ketten maradnak Isten és a bor” című, újonnan létrehozott, nagyszabású borszínházi produkcióját - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=557967

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.