Kultúra

Egy kis szegedi őrület - kabaré sztárokkal a Belvárosi moziban

Egy kis szegedi őrület - kabaré sztárokkal a Belvárosi moziban

2013. március 5., kedd
Egy kis szegedi őrület - kabaré sztárokkal a Belvárosi moziban

Az Belvárosi moziban lép fel Nádas, Gesztesi és Fésűs Nelly az Őrület hátán című előadással, jegyeket akár SZÉP kártyával is vásárolhatnak.

Két népszerű művész egy rehabilitációs intézetbe menekül a külvilág gondjai elől. A főorvos asszony és a főnővér segíteni akarnak a gyógyulásukban, de kiderül, hogy az ő életük sem fenékig tejfel. A néző ráismerhet a jelen Magyarország kórképére. Több mint két óra felhőtlen kacagás a kabaré műfajának minden tárházával és ismert és vadonatúj, fülbemászó dalokkal és népszerű színművészekkel:

Gesztesi Károllyal, Nádas Györggyel

és

Fésűs Nellyvel

.

Kedvezményes jegyek akár utalványokért

Jegyár elővételben 2900, az előadás napján 3500 forint. Jegyek válthatók a Belvárosi moziban, az IH Rendezvényközpontban és a Ticketportal országos hálózatában (

www.ticketportal.hu

). Az előadásra az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi moziban a következő utalványokat fogadjuk el: Accor Services Top Premium ajándékutalvány, Accor Services Ticket Culture - Kultúra utalvány, Cadhoc Kultúrcsekk, Cadhoc Művelődási csekk, Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Üdülési csekk, Sodexho Pass KULTÚRA utalvány, Sodexho Pass AJÁNDÉK utalvány, SZÉP kártya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.