Kultúra

Újra lesz bábfesztivál Szegeden

Újra lesz bábfesztivál Szegeden

2011. május 3., kedd
Újra lesz bábfesztivál Szegeden

A Kövér Béla Bábszínház, együttműködve a Szabadkai Nemzetközi Gyermekfesztivál igazgatóságával, 2011. május 16. és 21. közt ismét megrendezi a Szeged – Szabadka Gyermekszínházi Fesztivált.

A Fesztivál 2011-ben is két helyszínen, a Bábszínház épületében és a Dugonics téren felállítandó színpadon, fog zajlani. A fesztiválon a XVIII. Szabadkai Gyermekszínházi Fesztivál programjából hat előadást láthat a szegedi közönség. Az előadók Szerbiából, Németországból, Oroszországból, Örményországból, Brazíliából és Peruból érkeznek. Ezen kívül, a Kövér Béla Bábszínház meghívta két testvérvárosi partnerét a temesvári Merlin Bábszínházat és a Szabadkai Gyermekszínházat is. Természetesen fellép a Kövér Béla Bábszínház társulata is több előadással. A héten óvodás és kisiskolás csoportok bemutatkozására is sor kerül majd. A fesztivál eseményeiről, folyamatosan bővülő tartalommal, rendszeresen aktualizálva, a

II. Szeged – Szabadka Gyermekszínházi Fesztivál honlapjáról

nyerhetnek információkat az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.