Krimi

Megtalálták a rendőrök a Bohém Tanyán bunyózó Tamás kabátját

Megtalálták a rendőrök a Bohém Tanyán bunyózó Tamás kabátját

2019. január 19., szombat
Megtalálták a rendőrök a Bohém Tanyán bunyózó Tamás kabátját

De nem a hátrahagyott tárgyak miatt érdeklődnek a 30-35 év körüli férfi információiról.

A police.hu beszámolója alapján péntek este 11 körül a Szentháromság utcai vendéglátóhelyen szóváltást követően többször megütötte és megrúgta az emiatt földre került sértettet és annak ismerősét is. Ezt követően távozott.

A rendőrök súlyos testi sértés gyanúja miatt keresik a 180-190 centi magas, sportos testalkatú, rövid, sötéthajú,átlagos beszédű, átlagos arcú férfit, akit feltehetően Tamásnak hívnak.Szürke pulóvert, fekete színű Armani Jeans márkájú bőrkabátot viselt, melyet az esetet követően a helyszínen hagyott, kulcscsomójával és Boss márkájú sapkájával együtt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400/1814-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.