Közélet

Halloween: hátborzongató esemény a Szegedi Vadasparkban (Galéria)

Halloween: hátborzongató esemény a Szegedi Vadasparkban (Galéria)

2023. november 1., szerda
Halloween: hátborzongató esemény a Szegedi Vadasparkban (Galéria)

Borzongatóan kellemes estét tölthettek el a különleges Halloween programon, amikor a vadasparki erdő még túlvilági vendégsereget is fogadott.

Mint minden évben, most is adtak egy fő témát, amely idén a halloweeni filmek világa lett. A klasszikus, illetve modern mozik és tévésorozatok kedvelői különösen élvezhették az estét.

Idén is volt kicsiknek és nagyoknak szánt túraútvonal, a vállalkozó kedvű látogatók pedig felcsaphattak nyomozónak. Egy, a horrorfilmeken edzett felnőttneknek szánt kihíváson is részt vehettek a dél-amerikai ösvényesen.

Emellett volt gótika a Zsiráfházban, varázsiskola gyerekeknek, kosztümös kalandok Drakulával és orkokkal a Medve-ösvényen, valamint Dr. Moreau labarotóriuma az Oktatóközpontban, ami lekötötte a kilátogatók figyelmét.

Az este zárásaként Szabó Szonja tűzsonglőr előadását, majd a Tűzfészek Társulat LED-SHOW-ját élvezhették a Vadaspark vendégei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.