Közélet

Kerékpárokat adományozott a Vitézi Rend Ásotthalmon + FOTÓK

Kerékpárokat adományozott a Vitézi Rend Ásotthalmon + FOTÓK

2016. december 1., csütörtök
Kerékpárokat adományozott a Vitézi Rend Ásotthalmon + FOTÓK
vitezi_rend_asotthalom_001

Tíz kerékpárt adományozott az ásotthalmi tanyavilágban élő rászoruló sokgyermekes magyar családoknak a Csongrád Megyei Törzs-kapitányság a Vitézi Rend nevében.

Vitéz

Ótott Ferenc

székkapitány valamint vitéz

Balogh Mihály

hadnagy és vitéz

Székely Gyula

adta át az adományt. A közelgő Advent alkalmából, egy jószívű, a névtelenséghez ragaszkodó vidéki magyar ember felajánlott háromszáz-ezer forintot, kerékpárokra, a Vitézi Rend jótékonysági adományozásához. A déli végeken, az Ásotthalmi tanyavilágban, sok rászoruló, többgyermekes magyar család él. Vitéz Ótott Ferenc megyei székkapitány döntése szerint a rend tagjai szétosztották az adományt ezek között a családok között. "Hűvös, novemberi este volt, de belülről melegített minket a jó érzés: az ajándékozás öröme.

Toroczkai László

Ásotthalom polgármestere volt a segítségünkre ebben, megmutatta, hol találjuk a legrászorultabb családokat. Van közöttük hétgyermekes fiatal magyar család, és több háromgyermekes család. Ahogy mondani szokták: egyik pici, másik kicsi. A gyermekek, mint az orgonasípok sorakoztak a szegény, de tisztes kis tanyák előterében. Felemelő volt látni az örömöt e gyermeki arcokon" - közölte a Vitézi Rend.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.