Közélet

Megérkeztek a SZIN első fecskéi + FOTÓK

Megérkeztek a SZIN első fecskéi + FOTÓK

2016. augusztus 23., kedd
Megérkeztek a SZIN első fecskéi + FOTÓK
szin_satorallitas009kf

Még el sem kezdődött a fesztivál, de már állt a sor a Partfürdőn, a Szegedi Ifjúsági Napok nulladik napján már gyülekeznek a sátrak a kempingben.

Hiába nincs program, a bérletes fesztiválozók már szorgalmasan állítják sátraikat a SZIN kempingjében, a legkorábban érkezezők a sorban állást próbálták elkerülni, elég sokan taktikáztak, de így is megfelelő tempóban haladt a beengedés. Kedden kora este már majd' 50 sátor szolgált ideiglenes hajlékként. "Kíváncsian várjuk, hogy hogy fog működni a készpénz nélküli rendszer, de ettől függetlenül biztos jót fogunk bulizni" - mondta el

Csitári Lilla

és

Csamangó Regina

, akik szegediként már sokadik alkalommal látogatnak ki a SZIN-re, idén elsősorban a Brains, az Irie Maffia és a Magashegyi Underground koncertjét várják. "Szeretnénk minél több fesztivált megnézni, de a SZIN kötelező, már csak azért is, mert helyben van" - árulták el, majd lefotózták a sátrukat, hogy biztosan megtalálják majd a kemping tömegében.

szin_satorallitas002kf

Szintén rutinos SZIN-ező

Tomcsa József

, aki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, Gyulaházáról érkezett, de nem ismeretlen terep számára a Napfény Városa sem, ugyanis az SZTE ÁJTK hallgatója. "Itt mindig jó a társaság, és a fellépők közt is megtalálom a kedvenceimet, idén például a Bëlga, a JumoDaddy, a Foreign Beggars és Dj Palota hangzik igazán ígéretesen" - fogalmazott a fesztiválozó, aki legszebb SZIN-es élményeként azt emelte ki, hogy két éve elveszett a fesztivál utolsó napján, és emlékei sikerült felvásárolnia egy nagy tucat akciós péksüteményt, azonban mikor megkerült, csak egy kenőmájas bukkant elő a zsebéből...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.