Több mint 150 ezer embert várnak a jubileumi VOLT Fesztiválra

2017. június 25., vasárnap · Hozzászólok

Soproni VOLT Fesztivál

Kilencven százalékos technikai készültségi szinten áll a 25. Telekom VOLT fesztivál, amely hétfőn tíz órakor nyitja meg kapuit, és amelyre több mint százötvenezer vendéget várnak – mondta Fülöp Zoltán, a rendezvény egyik főszervezője a vasárnap délelőtt tartott helyszíni bejáráson a Lővér kempingben az MTI-nek. Tovább »

Gulyás Zoltán dandártábornok: az egyenruha szolgálatot, haza és nemzet iránti elhivatottságot jelent

2017. június 10., szombat · Hozzászólok

Az egyenruha szolgálatot, haza és nemzet iránti elhivatottságot jelent, a katonai eskü pedig egy életre szól, ezt akarja bemutatni a Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál – mondta Gulyás Zoltán dandártábornok, a Magyar Honvédség (MH) Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokhelyettese Kunszálláson. Tovább »

A szakralitást helyezi a középpontba a Tisacra Összművészeti Minifesztivál

2017. június 4., vasárnap · Hozzászólok

Godspell01

Az Areión Kulturális Egyesület, partnerségben az Alsóvárosi Ferences Plébániával, az újszegedi Árpádházi Szent Erzsébet Plébániával és a Fórum Fabrika Vizuális Műhelyek Szociális Szövetkezettel, a Magyar Művészeti Akadémia és Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Tisacra Összművészeti Minifesztivált Szegeden, június 16. és 18. között. Tovább »

Megosztotta a nemzetközi kritikusokat a magyar versenyfilm a cannes-i filmfesztiválon

2017. május 20., szombat · Hozzászólok

A nagysikerű díszbemutató után megosztotta szombaton a külföldi kritikusokat Mundruczó Kornél Jupiter holdja című alkotása a 70. cannes-i filmfesztiválon. Az újságírók méltatják a magyar versenyfilm nagyszabású és látványos képi világát és rendezői virtuozitását, a politikai és misztikus mondanivalót illetően ugyanakkor megoszlanak a vélemények. Tovább »

Következő oldal »