Közélet

Boldogságmajális az újszegedi ligetben

Boldogságmajális az újszegedi ligetben

2016. április 30., szombat
Boldogságmajális az újszegedi ligetben

A Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány Szeretetkonyhája szokásos, rászorulóknak történő ételosztása mellé idén Boldogságmajálist szervez.

Május elsején, vasárnap a helyi Boldogság Klub tagjai és Pepi Bohóc szórakoztató programokkal, játékokkal (a gyermekeknek aszfaltrajzversennyel, anyáknapi versmondó versennyel, lufihajtogatással, arcfestéssel, a felnőtteknek pedig önismereti tesztekkel, Beugró szituációs játékokkal, hennafestéssel) vár minden korosztályt az újszegedi Erzsébet Liget híd felőli végén, a templom melletti szökőkútnál. Az ételosztás vasárnap 14 és 15 óra között tervezik a szervezők, a kitelepülést pedig vasárnap 18 óra magasságában szeretnék megszüntetni, de a vasárnap 11 órától zajló programokban is várják a segítséget. "Rendezvényünk jótékony célú, a lebonyolításban való személyes részvétel mellett egyéb adományokat is hálával fogadunk, melyeket a következő karitatív programjainkra fordítunk! Minden apró segítség jól jön! Ha a közelben jársz és szeretnéd jó helyen, nagyszerű emberek között, kellemesen eltölteni a délutánod egy részét, örülnél egy ölelésnek, egy finom házi süteménynek, és pár kedves szónak, akkor is ott a helyed! Mindenkit várunk szeretettel!" - invitálnak a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.