Közélet

Mérföldkőhöz ért a Nagyáruház COOP üzlete + FOTÓK

Mérföldkőhöz ért a Nagyáruház COOP üzlete + FOTÓK

2015. szeptember 4., péntek
Mérföldkőhöz ért a Nagyáruház COOP üzlete + FOTÓK
coop_pr04kf

Két hete, hogy a Szeged belvárosában található COOP-üzlet teljes körű felújításon esett át: átláthatóbb polcrendszert, letisztult designt, valamint modern világítástechnikai berendezést kapott az eladótér. A szegedieknek tetszik, csak úgy emlegetik, „az elegáns COOP”.

A frissen sült péksütemények illata eddig is a bolt sarkában található pulthoz csalogatta az iskolába igyekvő középiskolásokat és egyetemistákat, a felújítás után viszont még csábítóbb külsőt kapott a látványpékség. Az eladótér kemencéiben látni, mit sütnek a pékek, így ha a pultban éppen nem is kapni a dupla csokis süteményből, csak néhány percet kell várni a friss adagra. De nem csak az illatok hívogatják a vásárlókat. A régi kacskaringós polcrendszert új, szürke színterezett árubemutató állványok váltották fel, így átláthatóbbá vált az áruház széles választéka. Központi helyet kapott az üzletben a friss zöldség-gyümölcs áru, egészen olyan érzés, mintha a vevők saját kamrájuk felnagyított változatában válogatnának. A tőkehúsok és hentesáruk pultja modern világtechnikai berendezésekkel került fókuszba, a borok pedig egy figyelemfelkeltő hordó alakú polcon kaptak helyet, exkluzív megjelentést adva ezzel a minőségi palackoknak.

coop_pr01kf

„A COOP Szeged Zrt. alapvető célkitűzései közé tartozik, hogy folyamatosan fejlessze áruházai színvonalát, szem előtt tartva a változó fogyasztói igényeket. Ezen küldetésünk mérföldköve a Szeged Nagyáruházban található Szuper Áruházunk teljes belső megújítása” – felelte

Kovács Edit

áruforgalmi igazgató arra a kérdésünkre, miért tartotta fontosnak a társaság, hogy felújítsa a belvárosi üzletet. Az augusztus közepén befejezett munkálatok eredményei pedig magukért beszélnek: egy modern, fiatalos - vagy ahogyan a vásárlók nevezik - elegáns eladótérrel gazdagodott a Tisza-parti város legnagyobb COOP üzlete, amit havonta átlagosan 75 ezer ember látogat. „Az áruház vonzáskörzetében számos belvárosi irodaház, oktatási intézmény és klinikapark található, az elsődleges célcsoportunk a környéken dolgozók, a diákok és tanárok, valamint a kórház alkalmazottai és a betegekhez érkező látogatók” – vázolta fel a törzsvendégek körét

Szili Ferencné

szupermarket-vezető. Ügyelve azokra, akik sietve szerzik be a reggelit, a Fornetti kínálata mellett előre csomagolt szendvicsekkel és hidegkonyhával könnyítik meg a vásárlást. Belvárosi jellegéből adódóan az üzlet egy úgynevezett COOP Éttermet is magáénak tudhat, ahol legalább tizenötféle házias jellegű étellel, diákbarát áron menüztetéssel várják a vendégeket; 6 órától a büfé, az étterem pedig 11 órától egészen 19 óráig nyitva tart. (X)

Jártatok már a megújult COOP-ban? Nektek hogy tetszik?http://szegedma.hu/?p=565477

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.