Közélet

Miniszteri elismerést kapott Budai László

Miniszteri elismerést kapott Budai László

2015. március 17., kedd
Miniszteri elismerést kapott Budai László

Nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter a közfoglalkoztatás területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Budai Lászlónak, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Makói Járási Hivatala Járási Munkaügyi Kirendeltsége vezetőjének.

Az elismerést

Hoffmann Imre

közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár adta át a Belügyminisztérium épületében március 12-én. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Makó Járási Munkaügyi kirendeltsége által lebonyolított közmunkaprogramok már két évben is belügyminiszteri jutalomban részesültek. 2012-ben Maroslele és Csanádpalota, 2013-ban pedig Nagyér közmunkaprogramja kapott külön pénzjutalmat, melyet a programjaik továbbfejlesztéséhez használhatnak fel. A Makó Járáshoz tartozó településeken zajló sikeres közfoglalkoztatás megszervezésében kiemelt szerepe van a Munkaügyi Kirendeltség vezetőjének. Az elismerő oklevéllel ezt a munkát köszönte meg a közfoglalkoztatásért felelős miniszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.