Közélet

Négy település szennyvíztisztító telepén rövidesen indul a próbaüzem + VIDEÓ

Négy település szennyvíztisztító telepén rövidesen indul a próbaüzem + VIDEÓ

2015. február 4., szerda
Négy település szennyvíztisztító telepén rövidesen indul a próbaüzem + VIDEÓ
IMG_8451_webre

A Bordány, Forráskút, Üllés, Zsombó szennyvízcsatorna-hálózat és a szennyvíztisztító telep építése az ütemezéseknek megfelelően halad, hamarosan a próbaüzem következik.

Ahogy beszámoltunk róla

, a Forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás a Bordány, Forráskút, Üllés és Zsombó települések szennyvízcsatornásának és szennyvíztisztításának megvalósításának teljes költsége nettó 5,6 milliárd forint, mely nettó 5,3 milliárdnyi vissza nem térítendő támogatást jelent. A projekt az Európai Unió támogatásával, Kohéziós Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból valósul meg. A beruházáshoz a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptemberi döntése alapján nagyobb arányban járul hozzá az unió és a magyar állam, mivel a támogatás intenzitása 84%-ról 94%-ra nőtt. http://www.youtube.com/watch?v=tuEVglCm78c&feature=youtu.be A szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése mind a négy érintett településen folyamatos, megfelelő ütemben halad, a 6 hónapos próbaüzem a február 20-ai műszaki átadást követően indulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.