Közélet

Jó hangulatú roma Ki mit tud Tiszaszigeten + FOTÓK

Jó hangulatú roma Ki mit tud Tiszaszigeten + FOTÓK

2015. február 25., szerda
Jó hangulatú roma Ki mit tud Tiszaszigeten + FOTÓK
ki_mit_tud38kf

Kicsik és nagyok megmutathatták tehetségüket szombat délután Tiszaszigeten, a Csongrád Megyei Cigány Önkormányzat "Ki mit tud" rendezvényén. Vers- és prózai előadásokban, táncokban és színpadi produkciókban is jeleskedtek a fiatalok a jó hangulatú rendezvényen.

Szombat délután immár nyolcadik alkalommal rendeztek roma "Ki mit tud" vetélkedőt Tiszaszigeten. A Csongrád Megyei Cigány Önkormányzat szervezésében a fiatalok korosztályok szerint állhattak színpadra, hogy megcsillogtassák társaik előtt tehetségüket - verses és prózai előadásokkal, színpadi produkciókkal és zenés műsorokkal, táncokkal szórakoztatták egymást a fiatalok. A rendezvény fő védnöke

Kakas Béla,

a megyei közgyűlés elnöke volt, míg a helyet Tiszasziget polgármestere, Ferenczi Ferenc szolgáltatta a rendezvényhez. Száznál is több néző előtt ötven fiatal lépett a színpadra, akik a régió számos pontjából érkeztek: Baksról, Makóról, Csanádpalotáról, Szegedről, Hódmezővásárhelyről és Csanytelekről várták a gyerekeket. A szponzorok bőkezű adományainak köszönhetően pedig mindenkinek jutott egy-egy ajándék a jó hangulatú nap végén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.