Közélet

A kicsik adnak műsort a Bonifert-suli alapítványi estjén

A kicsik adnak műsort a Bonifert-suli alapítványi estjén

2014. március 18., kedd
A kicsik adnak műsort a Bonifert-suli alapítványi estjén
SONY DSC

Több évtizede hagyomány már a Makkosházi Általános Iskoláért Alapítvány kulturális estje, melynek március 21-én is a Bonifert Domonkos Általános Iskola ad otthont. Péntek délután öt órától az iskola régi és jelenlegi diákjai szórakoztatják a közönséget versszavalással, zenés és színpadi produkciókkal egyaránt.

"Évtizedes múltra, egészen az alapítvány kezdetéig nyúlik vissza ennek az estnek a hagyománya, melyre nem csak a volt és jelenlegi iskolásainkat és szüleiket, de a környéken élőket is szívesen látjuk" - árulta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Husztáné Gyursánszki Erzsébet

iskolaigazgató. A előadások mellett tombolasorsolást is hirdettek, melynek nyereményeit a szülők közösen gyűjtötték össze, valamint a büfében finomságokkal is várják az érdeklődőket. A 300 forintos jeggyel mindenki hozzájárulhat az alapítvány működéséhez, támogatva ezzel a gyerekek tehetséggondozó és felzárkóztató foglalkozásait. Április végén kezdődik a beiratkozási időszak, az iskola így szeretettel várja az óvodát elhagyni készülő gyermekek szüleit is, akik megismerkedhetnek az intézmény mindennapjaival, a pedagógusokkal egyaránt. "Különösen erős iskolánkban az emelt szintű matematikaoktatás, valamint számos sportolási lehetőséget is biztosítunk a gyermekek hasznos időtöltéséért. Az iskolát végzettek továbbtanulási aránya szintén magas, pedagógusaink a legjobb tudásuk szerint készítik fel őket. Emellett pedig célunk, hogy egy jól működő, szerethető közösséget formáljunk, ahova szülők és iskolások is szívesen járnak" - tette hozzá az igazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.