Közélet

Szőregen gyűjtött ajánlásokat Bohács Zsolt - a további fejlődés a tét + FOTÓK

Szőregen gyűjtött ajánlásokat Bohács Zsolt - a további fejlődés a tét + FOTÓK

2014. február 20., csütörtök
Szőregen gyűjtött ajánlásokat Bohács Zsolt - a további fejlődés a tét + FOTÓK
bohacs_zsolt_ajanlo_07_gs

Március közepéig gyűjti az ajánlásokat Bohács Zsolt. Csongrád megye 1-es számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselőjelöltje húszezer támogató aláírást szeretne gyűjteni.

Szerdán délelőtt közel 2500 ajánlást

adott le

Bohács Zsolt

a választási irodában, de továbbra is gyűjti a lakosok ajánlásait, délután a szőregi ABC-nél találkozott lakosokkal. Az egyik sarkon az MSZP (Összefogás 2014), míg a túloldalon a Fidesz-KDNP állított standot. „Szerencsére a szőregiek nagyon pozitívan állnak az ajánlásgyűjtéshez, bízom abban, hogy sokan fognak támogatni. Igyekszem mindenhova eljutni a választókerületben” – nyilatkozta portálunknak a jobboldali képviselőjelölt. Emlékeztetett, a rezsicsökkentést mintegy húszezer szegedi támogatta, reméli, hogy ennyi ajánlást fog tudni gyűjteni a közvetkező időszakban. Bohács Zsolt hozzátette, nagy a tétje az április 6-ai választásnak, hiszen a Fidesz és a KDNP négy évvel ezelőtt nehéz gazdasági helyzetet örökölt, szinte a semmiből kellett olyan környezetet felépítenünk, amivel az emberek mindennapi életét tudják támogatni. „Az a tétje a választásoknak, hogy a megkezdett munkát tudjuk-e folytatni, és fejlődő pályára áll-e Magyarország. A számok egyértelműen minket igazolnak” – közölte. A jelölttől megtudtuk, átlagosan kétnaponta tart kitelepüléseket és fórumokat a választókerületben.

Tóth Béláné

fontosnak nevezte az ajánlásgyűjtést, és örült annak, hogy Szőregen is tartottak kitelepülést, hiszen így nem kellett a Fidesz-irodába elmennie. „Úgy gondolom, ha az MSZP-nek nyolc év kormányzás jutott, akkor a Fidesznek is meg kell adni ezt a lehetőséget. Ezenfelül talán Szeged több támogatást kapna, ha fideszes polgármestere lenne, és a pártnak több képviselője lenne a Parlamentben” – mondta el

Gémesné Sinyi Ildikó

.

Rózsavölgyi József

Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőtől megtudtuk, egy nap alatt 205 ajánlást gyűjtött össze. Szőregen legalább három ajánlásgyűjtő kitelepülést terveznek, Újszegeden pedig a Hargitai ABC előtt várják majd a választópolgárokat. Ez utóbbi helyszínen február 25-én 15 és 17 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.