Közélet

Hat órán belül elkapták a dóm ereszcsatornájának tolvajait

Hat órán belül elkapták a dóm ereszcsatornájának tolvajait

2013. november 6., szerda
Hat órán belül elkapták a dóm ereszcsatornájának tolvajait
dom_vizelvezeto09_gs

A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének nyomozói 6 órán belül azonosították a két feltételezett elkövetőt, akiket az esti órákban előállítottak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. októberében akkor még ismeretlen tettesek több méter hosszan letépték a szegedi Fogadalmi Templom vörösrézből és bádogból készült csatornacsöveit. Mivel az ügyben feljelentés nem érkezett, a Szegedi Rendőrkapitányság

a SZEGEDma.hu cikke

alapján november 5-én rendelt el nyomozást. Az elkövetőket hat órán belül előállították. A 30 éves

V. Ferenc

gyanúsítottkénti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 17 éves társával közösen lopták el az ereszcsatornákat, majd 4 ezer forintért eladták egy hulladékfelvásárolónak - közölte a rendőrség honlapja, a police.hu. Az ügyben a további büntetőeljárást lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le a két férfi ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.