Közélet

Fidesz-kampánynyitó: „Elég volt!”

Fidesz-kampánynyitó: „Elég volt!”

2009. május 3., vasárnap
Fidesz-kampánynyitó: „Elég volt!”
alairas13

Elég volt a szocialisták hatalomátmentéséből, véget kell vetni a reménytelenségnek és újjá kell építeni az országot - nyitotta meg a Fidesz európai parlamenti választási kampányát Orbán Viktor. A pártelnök szerint a kormánypárt nem a gazdasági válságot igyekszik kezelni, hanem a saját politikai és gazdasági menekülésén dolgozik. Ezért a nemtelen célért ne vállaljon áldozatot az egész ország! - fogalmazott Orbán.

A Fidesz elnöke szerint mielőbb el kell érni, hogy az elmúlt hét sötét évben eluralkodott tolvaj-gondolkodás megszakadjon.

Orbán Viktor

arról beszélt a párt kampánynyitó rendezvényén, hogy az a kormány és az a párt, amely ide juttatta az országot, nem lesz képes kivezetni azt a válságból. Hozzátette, hogy a

Bajnai Gordon

által bejelentett megszorító intézkedések sem ezt a célt szolgálják, hanem a szocialisták felelősség elöli menekülési kísérletét jelentik. Az ellenzéki párt ezért választott Európai Parlamenti kampányának szlogenjéül mindössze ennyit: „Elég!" A Fidesz üzenete, hogy elég volt a folyton más szlogennel és külsővel előadott műsorból, amely mindig ugyanarról szólt: ugyanaz a szocialista párt mentette át a hatalmát egyik kormányról a másikra. Ennek egyedül az tud gátat vetni, ha a választásokon nemet mondunk rájuk és azokra szavazunk, akik valóban az embereket képviselik - fogalmazott Orbán, aki szerint nem lehet egy egész országgal szemben kormányozni, mert a népharag egyre jobban fokozódik. A pártelnök a minél nagyobb részvételre biztatta a magyarokat június 7-én, hogy már most is adjanak hangot nemtetszésüknek és ellenérzésüknek a hatalmon lévő kormánnyal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.