Fidesz: Botka László egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista

2017. március 26., vasárnap · 16 hozzászólás

Botka László; Molnár Gyula

A Fidesz-frakció szerint a baloldalon semmi nem változik, “Gyurcsány és Bajnai után most itt van Botka László, aki maga is egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista” – mondta Halász János, a kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Origo: Ugyanaz Botka, mint Gyurcsány, Bajnai vagy Hagyó

2017. március 23., csütörtök · 16 hozzászólás

botka_gyurcsany05_gs

Meglepő hasonlóságokat lát az Origo Botka László politikai pályafutása, valamint Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Hagyó Miklós pályája között. A bukott és zavaros cégügyek, a személyes gazdagság, valamint a hazugságok tengerében nem könnyű kiigazodni, ennek ellenére megpróbálnak most rendet tenni. Tovább »

Sípolással fogadták Juhász Pétert Szegeden + FOTÓK

2017. március 21., kedd · 18 hozzászólás

egyutt_sajttaj006kf

Az Együtt új elnöke tartott ma sajtótájékoztatót Szegeden. Szóváltásba keveredett az ellene tüntetőkkel, videóra vette a vitatkozást. Nem jutottak közös nevezőre, a tiltakozók szerint az ünnepet tette tönkre március 15-én sípolásával, Juhász Péter állítja: csak Orbán Viktor beszédét. A sajtótájékoztató után lapunknak beszélt a 2018-as választási terveikről és arról, hogyan nem tárgyalt Botka Lászlóval pártelnökként. Tovább »

OLAF-jelentés – Nem mentek el a meghívottak a gazdasági bizottsági ülésére

2017. február 15., szerda · 3 hozzászólás

Medgyessy Péter; Bajnai Gordon; Bánki Erik; Gyurcsány Ferenc; Demszky Gábor

Nem jelentek meg az Országgyűlés gazdasági bizottsága szerdai ülésén Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt miniszterelnökök, valamint Demszky Gábor, Budapest korábbi főpolgármestere, akiket a testület az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséről hallgatott volna meg. Tovább »

OLAF-jelentés – Kósa: már tudható, kik a politikai felelősök

2017. február 10., péntek · Hozzászólok

Kósa Lajos

A Fidesz frakcióvezetője szerint már most meg lehet mondani, kiket terhel politikai felelősség az elmúlt évtizedek legnagyobb, a 4-es metró beruházása körüli korrupciós botrányáért. Kósa Lajos péntek reggel, a TV2 Mokka című műsorában a 2010 előtti kormányfők közül Megyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont sorolta ide. Tovább »

Ágh Attila politológus: Szükség lenne a baloldali pártstruktúra átalakulására, de ennek nincs jele

2015. június 18., csütörtök · 2 hozzászólás

kozeleti_kavehaz_sajtotajekoztato04kf

„Nyugaton a helyzet változatlan” – És Magyarországon? címmel tartott csütörtök este rendezvényt a Közéleti Kávéház. Ágh Attila egyetemi tanár a spanyol, görög és magyar baloldal mellett beszélt napjaink divatos közgazdászairól is. Ukrajnában 150 évig is eltarthat a krízis. Tovább »

Botkára várva – baloldali póker szegedi lapokkal

2014. június 3., kedd · 47 hozzászólás

botka_gyurcsany05_gsA szegedi polgármester ideiglenes elnöke az MSZP-nek, de inkább Tóbiás alkalmasságát emeli ki, közben Szegedre koncentrál, de vajon összejátszik-e Gyurcsánnyal és Bajnaival? Tovább »

Bajnai: Szeged felkerült az Európai Unió térképére! + FOTÓK

2014. május 21., szerda · 10 hozzászólás

bajnai_gordon_szegeden06_gs

A Jobbik és a Fidesz kifelé vinné Magyarországot Európából – fogalmazott Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője Szabó Rebekával, a párt EP-képviselőjelöltjével a Kárász utcán tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: a baloldal kétségbeesetten próbálja megkérdőjelezni a választók akaratát

2014. április 27., vasárnap · Hozzászólok

A Fidesz szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője és a bukott baloldal különböző trükkökkel, kétségbeesetten próbálja megkérdőjelezni a magyar választók egyértelmű akaratát. Ezt a nagyobbik kormánypárt sajtóirodája vasárnap közölte az MTI-vel.
Tovább »

Kövér László: Ne bízzuk azokra az országot, akik egyszer már tönkretették

2014. március 5., szerda · 40 hozzászólás

kover_laszlo01_gsA baloldali képviselők morális érzékével továbbra is komoly problémák vannak, legalábbis erre utal az ellenzéki pártok összefogása Kövér László szerint. Az Országgyűlés fideszes elnöke a SZEGEDma.hu-nak az önkormányzatok jövőképével kapcsolatban kifejtette, ahol jó gazdája van a városnak, ott a kormány adósságátvállalása felér egy lottónyereménnyel. Tovább »

Bajnai sóval szórná be a Klik helyét (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2014. február 26., szerda · 50 hozzászólás

bajnai_szegeden_forum04_gsMunkahelyteremtés, az oktatási rendszer átalakítása és szolidaritás – ebben a három pontban határozta meg a legfontosabb lépéseket Bajnai Gordon a Tisza Szállóban telt ház előtt tartott fórumán, melyen az Összefogás 2014 mind a négy Csongrád megyei jelöltje felszólalt. A Fidesz-KDNP szegedi szervezete szerint a baloldal már eljátszotta a szegediek bizalmát. Tovább »

Gyimesi a „köteles” javaslatról: Mocskos választási harcba kezdett az ellenzék

2014. január 27., hétfő · 89 hozzászólás

gyimesilaszlo_kozgyulesBC5K0403-18_gsMinden eddiginél aljasabb kampányra készül a baloldal Gyimesi László szerint, a Fidesz szegedi elnöke erre következtet abból is, hogy kötelet javasoltak adni bekiabálók a felcsúti polgármesternek az MSZP nagygyűlésén.
Tovább »

“Támad a múlt” – Gyimesi és Haág az ellenzéki összeborulásról (FRISSÍTVE) + VIDEÓ

2014. január 16., csütörtök · 13 hozzászólás

Szabó Tímea; Bajnai Gordon; Mesterházy Attila; Gyurcsány Ferenc; Fodor Gábor Az őszödi beszédet, a 2002 és 2010 közötti hazugságokat nem felejtik a választók – vélik szegedi jobboldali politikusok. Tovább »

Botkát kiretusálta a Bajnai-Gyurcsány páros a lista élmezőnyéből

2014. január 15., szerda · 45 hozzászólás

gyurcsanybotka

“Nos, most úgy áll a helyzet, hogy Botka László látványos pártkarrierje, országos ambíciója megakad, hiszen 2010-ben az MSZP-listán az 5., 2014-ben pedig már az előkelő 2. helyet bérelték neki mint választmányi elnöknek, közben Gyurcsány lépett és ütött. A DK-s vezér helyet kapott Bajnai mögött lett a közös lista bronzosa.” Tovább »

Ellenzéki lista: Mesterházy a befutó, Szegeden marad Szabó és Bátyai (FRISSÜL!) + VIDEÓ

2014. január 14., kedd · 48 hozzászólás

Szabó Tímea; Bajnai Gordon; Mesterházy Attila; Gyurcsány Ferenc; Fodor GáborAz ellenzéki összeborulással több régi-új név is a közös lista élére került, ahol az első helyen az MSZP elnöke áll. A nyilvánosságra hozott lista szerint Csongrád megyében nem lesz változás, Szabó és Bátyai száll ringbe a mandátumért. Tovább »

Bajnai: préssel kényszeríti össze az ellenzéket Orbán Viktor

2014. január 12., vasárnap · 3 hozzászólás

Bajnai Gordon szerint csapdahelyzetbe hozta az ellenzéket Orbán Viktor az új választási törvénnyel, és most “préssel” kényszeríti őket össze. Az Együtt-PM szövetség vezetője az ATV Szabad szemmel című műsorában vasárnap este arról is beszélt, hogy 2014 után nem csak a mostani “kártékony kormányzásnak” vetnek véget, de a korábbi időszak hibáit sem ismétlik meg.
Tovább »

Csávókáim, összeborulunk…

2014. január 12., vasárnap · 29 hozzászólás

Néhány hete még Botka László szegedi polgármester, az MSZP választmányának elnöke is azt mondta: Gyurcsány személye nem erősíti a kormányváltó politikai erők esélyeit. Ma azt mondja: Végre! Tapasztalatai szerint a szavazópolgárok jól tudják, hogy az orbáni választási rendszer kényszerekre szorít minden szereplőt…

Tovább »

M1 Híradó: egy családi házban folytak az ellenzéki tárgyalások, a résztvevők nem nyilatkoztak

2014. január 11., szombat · Hozzászólok

Egy budapesti családi házban folytatták az egyeztetést szombaton az ellenzéki összefogásban érdekelt pártok vezetői, köztük Mesterházy Attila (MSZP), Bajnai Gordon (Együtt-PM szövetség) és Gyurcsány Ferenc (DK), a megbeszélést a szocialisták készítették elő – értesült az M1 Híradó; a hírműsornak a résztvevők érdemben nem nyilatkoztak.
Tovább »

Bajnai: a kormányváltás a legfontosabb, nem az, hogy miniszterelnök legyek

2014. január 10., péntek · Egy hozzászólás

Bajnai Gordon szerint nem az a fontos, hogy ő miniszterelnök legyen, hanem az, hogy ne Orbán Viktor legyen még négy évig. Így magyarázta a politikus az Együtt-PM szövetség pénteki programbemutatóján, hogy pártja elfogadta, az MSZP nevezze meg a baloldali ellenzék közös kormányfőjelöltjét. Tovább »

Közös listán az MSZP, az Együtt-PM és beveszik Gyurcsányékat (FRISSÍTVE)

2014. január 8., szerda · 19 hozzászólás

harman01_gsKözös listában állapodott meg az MSZP és az Együtt-PM, a szocialisták nevezhetik meg a miniszterelnök-jelöltet, aki minden bizonnyal Mesterházy Attila lesz. A Fidesz szóvivője szerint teljesen mindegy, kik szerepelnek majd a baloldal listáján a parlamenti választáson, mert bárkik is lesznek rajta, “ezek a régi emberek, egy új sincs közöttük”. Tovább »

Hoppál Péter: Bajnai programja az adóemelésre épül

2013. december 6., péntek · Hozzászólok

Bajnai Gordon adóemelést akar végrehajtani Magyarországon. Fájni fog programja a bérek csökkenésére, az adók emelésére és a minimálbér megvágására alapul – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, az Együtt-PM vezetőjének nyilatkozatára reagálva. Tovább »

Bajnai Londonban: nemzeti sorskérdés az odafigyelés a külföldön élő magyarokra

2013. december 3., kedd · Egy hozzászólás

Az elmúlt években külföldre távozott 400-500 ezer magyar munkavállaló hiánya olyan mértékű veszteség és kockázat Magyarország számára, hogy nemzeti sorskérdésként kellene foglalkozni hazacsábításuk lehetséges módjaival – mondta hétfő este Londonban Bajnai Gordon. Tovább »

A kampányt készíti elő az MSZP választmánya

2013. november 23., szombat · Egy hozzászólás

Már a választási kampányt készíti elő mai, helyzetértékelő ülésén az MSZP választmánya, amelynek ülésére Bajnai Gordont, az Együtt-PM szövetség vezetőjét is meghívták. Emellett kiegészül a szocialista pártot kampányidőszakban irányító országos választási bizottság. Tovább »

Fidesz: Rendezzék a számlát a liberálisok!

2013. november 19., kedd · Hozzászólok

A Fidesz felszólítja a „Bajnai Gordon holdudvarában kedden ismét feltűnő” liberálisokat, mielőbb rendezzék a több mint egymilliárd forintra becsülhető tartozásaikat. A nagyobbik kormánypárt az Együtt-PM vezetőjétől pedig azt várja: tisztázza, hogy számára elfogadható-e, ha a liberálisok az adófizetőkkel akarják megfizettetni saját adósságukat.
Tovább »

Mi a közös Bajnaiban és Szabóban?

2013. november 7., csütörtök · Hozzászólok

A parlament nagy többséggel fogadta el kedden a devizahitelesek segítésére hétfőn beterjesztett indítványt, amelyre az összes frakció – összesen 211 képviselő – igennel szavazott, csak hat független képviselő tartózkodott. A parlamenti döntés következtében most a hosszabb elmaradással rendelkezők is igénybe vehetik az árfolyamgátat, ráadásul a kormány bizonyos garanciát vállal azon hitelfelvevők tartozásainak egy részére, akik számára a bankok elengedik a tartozásukat az ingatlan értékének 95 százalékáig. Tovább »

Bajnai és Mesterházy is bírálta Gyurcsányt az október 23-án történtek miatt

2013. október 27., vasárnap · Egy hozzászólás

Az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon és Mesterházy Attila MSZP-elnök is bírálta vasárnap az ATV-ben Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét a baloldali ellenzék október 23-ai demonstrációján történtek miatt. Tovább »

Hoppál: baloldal elvenne a családoktól

2013. október 10., csütörtök · 2 hozzászólás

MKZ_3688_20131010112307_196523A 2010 óta tartó gazdaságpolitikai irány, amely a bankokat és a multikat is bevonta a közteherviselésbe, összesen 532 milliárd forint bevételt fog hozni a magyar költségvetésnek. A Mesterházy-Bajnai program pontosan ugyanennyit, azaz 532 milliárd forintos terhet jelentene a magyar háztartásoknak – jelentette ki Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Tovább »

Rogán: Bajnai távolítsa el mozgalma vezetéséből Kónyát és Karácsonyt!

2013. október 4., péntek · Hozzászólok

roganantal_mti_kaA Fidesz parlamenti frakcióvezetője arra szólította fel csütörtökön az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordont, hogy a Szolidaritás vasárnapi kormányellenes demonstrációján történtek miatt távolítsa el mozgalma vezetéséből Kónya Pétert és Karácsony Gergelyt.
Tovább »

Baloldali kampánystart tüntetéssel fűszerezve + FOTÓK (FRISSÍTVE!)

2013. október 3., csütörtök · 31 hozzászólás

mszp_kepviselo_jeloltek_bemutatasa03_gsKözösen készül a 2014-es választásokra az MSZP és a Bajnai-féle Együtt-PM, Szeged két választókerületében – a korábban felreppent sajtóhíreknek megfelelően – Szabó Sándor kabinetfőnököt és a szabadtéri éléről tavaly menesztett Bátyai Edinát indítják. Tovább »

Következő oldal »