Varga: további munkaerő-mobilitást segítő intézkedések várhatók

2017. január 30., hétfő · Hozzászólok

A munkaadói érdekképviseletekkel és önkormányzatokkal történt egyeztetést követően a következő hónapokban további munkaerő-mobilitást segítő intézkedések lépnek életbe, a regionális különbségek csökkentése érdekében – mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten. Tovább »

Miniszteri biztos: jelentősen nőttek a felsőoktatásra fordított források

2017. január 26., csütörtök · Hozzászólok

Az új felsőoktatási képzési szerkezettel kapcsolatos koordinációért felelős miniszteri biztos szerint a kormány jelentősen több forrást fordít a felsőoktatásra, mint három-négy évvel ezelőtt, de jó minőségű felsőoktatást nem a kormány, hanem az egyetemek, főiskolák tudnak megvalósítani. Tovább »

Tuzson: további bérnövekedés és a képzett munkaerő megtartása a cél

2017. január 26., csütörtök · Egy hozzászólás

Tuzson Bence

A kormánynak továbbra is fontos célja a képzett munkaerő megtartása és hazacsábítása, emellett arra törekszik, hogy a reálgazdaság többi területén is növekedjenek a bérek – erről beszélt a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna, valamint a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel. Tovább »

Szabó Tünde: 2017 a klubok, az egyesületek és az akadémiák támogatásának éve lesz

2017. január 23., hétfő · 3 hozzászólás

Szabó Tünde szerint az új sportirányítási rendszer célkitűzései közül a legfontosabb az egycsatornás finanszírozás gyakorlati megvalósulása, a közvetlen kommunikáció kialakítása az államtitkárság és a sportági szövetségek között, illetve a feladatok racionális újrafelosztása. Tovább »

Haág Zalán: Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni

2017. január 20., péntek · 81 hozzászólás

kdnp_milka64_gs

A KDNP politikusa szerint Botkát egy cseppet sem érdekli a város sorsa, miközben a kormány komoly beruházásokat tervez. Haág úgy látja, Botka László nincs tisztában az átlag polgár gondjaival, mivel ő maga alig mutatkozik az emberek között. Egyetért azokkal, akik azt gondolják, le kell mondania a szegedi polgármesternek, hogy kormányfőjelölti ügyeit választott tisztségétől függetlenül intézhesse. Tovább »

Tuzson: a kormány célja a magyarok biztonságának megerősítése

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

Az idegenrendészeti őrizet visszaállításával is az a kormány célja, hogy a magyar emberek biztonságát a lehető legnagyobb mértékben megerősítse – erről beszélt Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken Budapesten újságíróknak. Tovább »

Következő oldal »