Háromszáz milliárd forint a Kisfaludy szállásfejlesztési programra

2017. augusztus 19., szombat · Hozzászólok

A kormány stratégiai célja a turizmus jövedelemtermelő képességének erősítése, azaz a külföldi turisták tartózkodási idejének meghosszabbítása és költésük növelése, ennek érdekében egyetért a 2030-ig tartó, 300 milliárd forintos Kisfaludy szállásfejlesztési konstrukcióval – derül ki a kormány Magyar Közlönyben pénteken közzétett határozatából. Tovább »

A kormány több száz millió forintot kíván fordítani a vásárlói tudatosság fejlesztésére

2017. augusztus 15., kedd · Hozzászólok

A kormány 2019-ig több száz millió forintot kíván fordítani az élelmiszerek minőségének emelésére, a vásárlói tudatosság fejlesztésére, valamint a hatékonyabb hatósági fellépésre – derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számában közzétett kormányhatározatból. Tovább »

Czibere: fogyatékos embereket segítő civileket támogat a kormány

2017. augusztus 14., hétfő · Hozzászólok

Fogyatékos embereket és családjukat segítő civil szervezetek kezdeményezéseit támogatja a kormány. A szerdán lezáruló, csaknem 171,5 millió forint keretösszegű pályázatra azok a szervezetek jelentkezhetnek, amelyek az elszigetelődés ellen indítanak helyi, térségi vagy országos programokat – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára. Tovább »

Rétvári: egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal

2017. augusztus 12., szombat · 2 hozzászólás

retvari_ence_gs

A kormány fontosnak tartja, hogy fiatalbarát, jövőorientált és kiszámítható politika megvalósításával járuljon hozzá a fiatalok képességeinek kibontakoztatásához, az aktív társadalmi szerepvállalásuk előmozdításához és a családalapításuk támogatásához – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek. Tovább »

A kormány kétmilliárd forinttal támogatja a helyi közösségi közlekedést

2017. augusztus 3., csütörtök · Hozzászólok

A kormány az idén 2,05 milliárd forinttal támogatja – Budapestet nem számítva – a települési önkormányzatok helyi közösségi közlekedését, az összeg települési önkormányzatok közötti felosztását csütörtökön tette közzé a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). Tovább »

Következő oldal »