Labdarúgás: nem állt meg tízig a Loki Csongrádon

Az első osztályú Debrecen 10-1-re győzte le a Csongrádot a Magyar Kupa főtábláján, így a hajdúságiak a legjobb 64 közé jutottak.

Csongrád, 1000 néző
2017. szeptember 20., 15 óra
Csongrád-Kunság Aszfalt
DVSC
Vége!

Játékvezető: Kiss Anikó Tünde * Asszisztens: Bornemissza Norbert, Zahorecz Roland
1
10

Magyar Kupa, főtábla, 1. forduló

Csongrád-Kunság Aszfalt – Debreceni VSC 1-10 (0-3)
Csongrád, Csongrád Város Sportpálya, 1000 néző. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Bornemissza Norbert, Zahorecz Roland).
Csongrád: Oroszi – Bodor, Maszlag, Kiss-Kása, Mészáros M., Juhász, Bakos, Huszka, Budai, Borda, Rácz. Vezetőedző: Szűcs Róbert.
DVSC: Novota – Szilvási, Mészáros N., Csősz, Barna Sz., Filip, Kuti, Sekulic, Tisza, Takács (Nagy K. – a szünetben), Bíró P. Vezetőedző: Herczeg András.
Gól: Kiss-Kása (70′) ill. Takács (4′), Szilvási (9′), Tisza (23′, 54′, 60′, 68′, 72′), Nagy K. (56′), Bárány (65′, 92′)
Sárga lap: Borda (29′).

Szűcs Róbert: “Minden megmozdulásunkat díjazta a közönség. Azt kértem a srácoktól, hogy valamit csináljunk, mert hamar eltelik ez a mérkőzés. Nem azt hoztuk, amit valójában tudunk, nem lett volna kérdéses akkor sem a továbbjutás. A szurkolók csodálatosak voltak!”

Online közvetítésünk

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
93′

Itt a vége, 10-1-re nyer a DVSC a Csongrád otthonában a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában, ezzel érvényesíti a papírformát és a legjobb 64 közé jut.

VÉGE.

92′

GÓL! Megrúgja a tizedik is a Loki. Az erejével teljesen elkészülő Csongrádot lefutja a a debreceni támadó trió, Bárány Donát pedig megszerzi második gólját.

90′

Micsoda bravúr! Oroszira egy az egyben vezeti a Tiszától remek labdát kapó Sekulic, el akarja tolni a hazai kapus mellett, de nagyon jó ütemben vetődik ki a kapujából Oroszi.

88′

Molnár Zsolt beállítása jó ötletnek bizonyult Szűcs Róbert részéről nagyon aktívan mozog a második félidőben, most pedig helyzetbe kerül, de lövése szögletre pattan.

85′

Kuti húz el a jobb szélen, beadná, de szögletre mentenek a hazaiak, akik továbbra is hősiesen küzdenek. Persze a három osztálynyi különbséget ritkán lehet eltüntetni, még akkor is, ha a Debrecen gyakorlatilag a B csapatával érkezett. Oroszi mindenesetre most megfogja Sekulic lövését.

82′

Kapufa! ilyet még nem láttunk ma, Nagy Kevin éles szögből veszi célba oroszi kapuját, lövése a felső lécről kifelé pattan.

78′

Nagyon sportszerű jelenetet láthatunk, a csereként beálló Kusnyir Erik segít a görcsöt kapó Juhász Sándornak, megkapja a tapsot a hazai szurkolóktól.

72′

GÓL! Itt bizony kinyitották a gólcsapokat, Tisza ismét beköszön, lassan maga sem tudja megszámolni mennyinél tart, egy szép akció végén megelőzi a csongrádi védőket és közelről a kapuba pofozza, 1-9.

70′

GÓÓÓL! Gyönyörű hazai akció, Bartucz Péter fut el a szélen, beadja Kiss-Kásának, aki túljár a kivetődő Novota eszén, felrobban a lelátó, megvan a szépítés, 1-8!

68′

Tisza Tibor ugrik ki a leshatáron, reklamálnak a nézők, de ezt most jól látta a partjelző. Ebből még nincs gól, viszont Tisza néhány másodperccel később már elválik az emberétől és a hosszú alsóba lő, 0-8.

65′

GÓL! Bárány Donát maga is betalál, nagyon jól szállt be a meccsbe, meghálálva Herczeg Andrásnak a bizalmat, egy remek kanyarítást fejel be Oroszi kapujába, aki beleér, de hárítani nem tud. 0-7.

64′

Ez most szép csongrádi akció volt, Bodor Bendegúz húzta meg a szélen, majd kapura is lőtt, Novota hárít. Nem sokkal később a csereként beálló Fodor Bálint is lövéssel próbálkozik, de ez meg fölé megy.

60′

GÓL! Bárány nem is tétlenkedik, meglóg a jobb szélen, centerez a teljesen üresen érkező Tiszának, aki nagyon közelről, félfordulatból nagyon szép gólt lő, 0-6.

57′

Bíró Pétert Bárány Donát váltja a vendégeknél az ötödik gól után.

56′

GÓL! Ez már öt. Filip sarokkal teszi a szünetben beálló Nagy Kevin elé, aki a hosszú alsóba lő, 0-5.

54′

GÓL! Tisza Tibor kísérletei góllá érettek. Egy lesgyanús szituációban ugrik ki, de a partjelző nem emeli a zászlót, Tisza pedig egy az egyben viheti Oroszira, majd a feje fölött a kapuba lő, 0-4.

52′

Tisza Tibor ismét akcióban, amolyan Robbenesen tologatja a tizenhatos előterében, csak épp a jobb oldalról, az akció végén lő, de mellé megy.

50′

Rácz Dezső gondol egyet és célba veszi oldalról, jó 35-ről a Debreceni kaput. Nem találja el, de nagy tapsot kap.

50′

Fordulat állt be, méghozzá az időjárásban: verőfényes napsütés köszöntött Csongrádra. Tisza Tibor közben lő egyet, de fölé megy.

46′

Herczeg András cserélt a szünetben, az első gólt szerző Takács helyén Nagy Kevin folytatja a második félidőben.

46′

A hazaiak kezdik a második félidőt.

45′

Nem hosszabbít az első félidő végén a játékvezető, három góllal vezet az elsőosztályú DVSC, ezzel együtt a Csongrád igyekszik szervezetten futballozni, s bár a Debrecen láthatóan nem ad ki mindent magából, eddig helytállnak a hazaiak.

SZÜNET.

44′

Takács Tamás kerül gyorsan kétszer egymás után helyzetbe, ám előbb nagyon magas labdát kap az alapvonalról, majd egy ollózási kísérlet hal el, lövés nélkül.

43′

Paprikás lett a hangulat, de Kiss Anikó játékvezető engedi a kemény játékot, ami nem tesz rosszat a mérkőzésnek.

39′

Bodor Bendegúz nagyon harcosan szerez labdát, Rácz Dezsőt indítaná, de lekapcsolják a debreceni védők a passzt, ebben talán több is volt.

34′

Egy Tisza Tibor meglóduláson kívül nem jegyezhettünk fel túl sok mindent az utóbbi percekben, a Csongrád próbálja megtartani a labdát, amikor hozzájuk kerül, ez inkább kevesebb, mint több alkalommal sikerül.

29′

Borda Szilárd akasztja a kiugrani készülő Takács Tamást nagyjából 25 méterre a hazai kaputól. A hazai játékos sárgát kap ezért, Tisza Tibor pedig szabadrúgást lőhet, de eltekeri a kapu felett.

27′

Ígéretes helyről végezhet el szabadrúgást a Csongrád, az élesen beívelt labdára Novota mozdul ki és fogja meg. Gyors akciót indít ebből a Debrecen, Filip adja majdnem száz százalékos helyzetben Takácsnak, akinek a lövését azonban blokkolja a visszazáró Budai Bálint.

24′

Megvan az első csongrádi kapura lövés! Rácz Dezső fejjel juttatja a debreceni kapura a labdát, Novota könnyen hárít, pont a kezébe ment a fejes.

23′

GÓL! Tisza Tibor egy kényszerítő után tiszta lövőhelyzetbe kerül és nagyon pontosan, laposan lövi ki a hosszú alsót nagyjából 25-ről, a kapufáról pattan a csongrádi hálóba a labda, 0-3.

21′

Szépen zárja a területeket most a hazai csapat, nem tud helyzetbe kerülni a DVSC, viszont mindenképpen jegyezzük fel, a pálya szélén az egyik biztonsági ember tökéletesen kezelt le egy kivágott labdát, meg is kapta az ovációt.

16′

Eltelt az első negyed óra, a második gólja óta nem veszélyeztetett a Debrecen, a Csongrád fegyelmezetten visszaáll, bár kapura lövésig egyelőre nem sikerült eljutnia.

12′

Nagyon sportszerű a találkozó, szinte még nem is kellett a játékvezető hölgynek a sípjába fújnia szabálytalanság miatt. Úgy fest, az időjárás is kegyeibe fogadta a kilátogató népes szurkolótábort, elkerül ma minket az eső.

9′

GÓL! Újabb szöglet, újabb gól, nagyon üresen érkezik a sarokrúgásra Szilvási, a hosszúba csúsztat, Oroszinak nem sok esélye volt, 0-2.

7′

Bodor Bendegúz szerez szépen labdát a Debrecen térfelén, megjátssza Huszkát, aki távolról lőne, de blokkolják a kísérletet.

4′

GÓL! Ez gyorsan ment, vezet a Debrecen. Filip indította be a védelem mögé Takács Tamást, Oroszi ebbe is beleér, de pechére bepattan a kezéről a hazai kapuba, 0-1.

2′

Takács Tamás indul meg a jobb szélen egy eladott labdát követően, de visszaérnek a hazai védők. Szögletet végezhet el a DVSC, Filip fejére kanyarodik a labda, nagyon veszélyes a fejes a hosszú alsóra, de Oroszi hatalmas bravúrral leér és hárít.

1′

Elkezdődött az összecsapás, a vendég DVSC indította útjára a labdát. A Loki szokásos piros mezében, a hazaiak fekete-fehérben játszanak ma.

14.55′

Köszöntjük olvasóinkat Csongrádról, néhány perc és kezdődik a Csongrád-DVSC Magyar Kupa összecsapás. A csapatok már a pályán, rögtön kezdünk!

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. Kiss-Kása Imre
    2017. szeptember 20., szerda, 18:13
    Válaszolok

    Csongrádi gól Kiss-Kása Konrád. Gól passz Bartucz Péter.